Η συνεργασία που «δείχνει» Ιταλία για Καμαρά

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Η συνεργασία που «δείχνει» Ιταλία για Καμαρά

Η συνεργασία που «δείχνει» Ιταλία για Καμαρά
Ο Πιέρ Ισά συνεργάζεται πλέον με τον Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος έχει «άκρες» στην Ιταλία, και η γειτονική χώρα μοιάζει πιθανός προορισμός για τον Καμαρά. Διαβάστε παρακάτω... Στο προσκήνιο επανέρχεται η προοπτική της Ιταλίας για τον Μαντί Καμαρά.

Το όνομα του διεθνούς χαφ από τη Γουϊνέα είχε ακουστεί ξανά και την περσινή σεζόν, όμως τότε οι υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού είχαν βάλει «φρένο» στα όποια φλερτ είχαν προκύψει από τη γειτονική χώρα.

Τότε η Ίντερ, η Μίλαν και η Νάπολι είχαν ενημερωθεί πως οι Πειραιώτες αξιώνουν περί τα 25 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», η ιταλική αγορά μπορεί να υπάρξει εκ νέου ως προοπτική για τον Αφρικανό μέσο, αφού ο μάνατζέρ του Πιέρ Ισά συνεργάζεται πλέον με τον Φεντερίκο Παστορέλο που έχει άκρες επί ιταλικού εδάφους.

Δεν αποκλείεται μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη να προκύψει εκ νέου ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Καμαρά, ο οποίος βέβαια έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα είναι πως το όνομά του ποδοσφαιριστή συζητιέται ξανά έντονα στη γειτονική χώρα. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες