Ραφίνια: Ξέσπασμα - "Είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό"!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ραφίνια: Ξέσπασμα - "Είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό"!

Ραφίνια: Ξέσπασμα - "Είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό"!
"Καυστική" τοποθέτηση από ξένο ποδοσφαιριστή. Με ποιους τα έβαλε, γιατί τους κατηγορεί και τι σχέση έχουν οι Ερυθρόλευκοι; Ο Ραφίνια μίλησε στο ESPN και εξαπέλυσε επίθεση στη διοίκηση της Φλαμένγκο εξαιτίας του "ναυαγίου" της μεταγραφής του στην ομάδα.Διαβάστε παρακάτω...

Ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός πολιτικού πολέμου από τους διοικούντες, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι ακόμα θυμωμένοι για την επιλογή του να φύγει από τη Φλαμένγκο και να μετακομίσει στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον λόγο που δεν γύρισε στη Φλαμένγκο: «Ο προπονητής με ήθελε, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με ήθελαν, οι οπαδοί με ήθελαν. Στο οικονομικό είχαμε συμφωνήσει και το ξεκαθαρίζω, δεν ήταν πρόβλημα. Θα το επαναλάβω: χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο. Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως έπεσα θύμα ενός πολιτικού πολέμου. Κάποιοι είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι».

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι: «Είχα μία προσφορά με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση. Έχω άλλα τέσσερα χρόνια καριέρας και δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά. Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι μπορούσα να τα αγνοήσω».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες