Ψάχνεται για αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ψάχνεται για αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός

Ψάχνεται για αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός
Το… μπακ-απ του Γιάν Εμβιλά φαίνεται πως ψάχνει ο Ολυμπιακός ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε παρακάτω... Μπορεί η απόκτηση εξτρέμ να δείχνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνονται για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις του ρόστερ.

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει την έρευνα για μία καλή εναλλακτική λύση στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο λόγος είναι για να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες ο 31χρονος Γιάν Εμβιλά, ο οποίος είναι από τους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το καλοκαίρι είχε αποκτηθεί ένας παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά, ο Πέπε, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους «ερυθρόλευκους» και για αυτό τον λόγο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Φαμαλικάο.

Αλλά ούτε εκεί έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και για αυτό τον λόγο ψάχνονται στον Ολυμπιακό για μία λύση στη συγκεκριμένη θέση, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης και να μπορέσει ο παίκτης να πλαισιώσει στη μεσαία γραμμή τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και Τιάγκο Σίλβα. Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate