Ποστάρισμα Μπουχαλάκη και σχόλιο Τοροσίδη! (pic)

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ποστάρισμα Μπουχαλάκη και σχόλιο Τοροσίδη! (pic)

Ποστάρισμα Μπουχαλάκη και σχόλιο Τοροσίδη!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε και προκάλεσε το σχόλιο του Βασίλη Τοροσίδη.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε το γκολ της χρονιάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Σημείωσε ένα τέρμα που ανέδειξε την ευφυΐα του και την ικανότητα του και χάρισε στην ομάδα του Πειραιά μία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από το βράδυ της Πέμπτης είναι το κεντρικό πρόσωπο ο Κρητικός χαφ. Είναι ο άνθρωπος γύρω από το όνομα του γίνεται μεγάλη κουβέντα, αφού έχει πετύχει ένα πανέξυπνο γκολ που κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο "Μπούχα" έμεινε δίπλα στο δοκάρι, ο Κουέστα δεν κατάλαβε ότι πίσω του υπήρχε αντίπαλος με αποτέλεσμα όταν άφησε τη μπάλα στο χορτάρι να του την πάρει ο 27χρονος χαφ και να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ανάρτηση του στα social media έγραψε: «Τα mind games πάντα κερδίζουν, ημιτελικά ερχόμαστε».

Μάλιστα η ανάρτηση του Μπουχαλάκη προκάλεσε και το σχόλιο του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος από την πλευρά του έγραψε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού: «Ο λαός περίμενε με αγωνία από εχθές την συγκεκριμένη ανάρτηση... ακόμη και τώρα συνεχίζεις να παίζεις με τα Μαϊντ μας».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate