Πιθανή "μάχη" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για NBAer!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Πιθανή "μάχη" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για NBAer!

Πιθανή "μάχη" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για NBAer!
Θέλει να έρθει Ευρώπη και… Ελλάδα. Το δεύτερο όνομα που επίσης θα απασχολήσει τους "αιώνιους" και οι διοικητικές εξελίξεις, που ενδέχεται να αλλάξουν το γενικότερο τοπίο στο ελληνικό μπάσκετ. Έρχεται... καυτό καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός είναι πιο κατασταλαγμένος, καθώς γνωρίζει το διοικητικό του καθεστώς. Κάτι, που δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Θα συνεχίσει να είναι έτσι; Θα μπει νέος ιδιοκτήτης; Θα επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Τίποτα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, που να δίνει σιγουριά.

Πάντως, και οι «πράσινοι» και οι «κόκκινοι», τα προπονητικά τους τιμ, ψάχνουν την αγορά και σταμπάρουν περιπτώσεις. Δύο από αυτές, που μπορούν να «παίξουν» για τους «αιώνιους» είναι δύο γνωστοί τους, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και ο Τζoκ Λαντέιλ.

Ο πρώτος όλο έρχεται στην Ελλάδα και ποτέ δεν έχει έρθει. Στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο αδερφός του, ο Ελάιζα. Ο Ναζ, όμως, δεν έχει αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, επιμένοντας για το ΝΒΑ. Τώρα, όμως, που αποκλείστηκε η ομάδα του από το θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, είναι ελεύθερος. Θα μείνει καιρός εκτός μπάσκετ, εκτός αν κάποια ομάδα του ΝΒΑ τον καλέσει κοντά της. Κάτι τρομερά δύσκολο.

Το μέλλον του φαίνεται, λοιπόν, να είναι από το καλοκαίρι και μετά στην Ευρώπη, αφού δείχνει να έχει κλείσει ο κύκλος του στην Αμερική. Και μάλιστα όπως είπε τις προάλλες ο αδερφός του, τα ελληνικά τους διαβατήρια δεν θα αργήσουν να βγουν.

Με ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι μια σούπερ επιλογή για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο Λαντέιλ από την άλλη δεν βρήκε μετά την Ζαλγκίρις συμβόλαιο στο ΝΒΑ και παίζει στην πατρίδα του, την Αυστραλία. Είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει και του χρόνου να βρει, οπότε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη είναι πιθανό. Σε μια τέτοια περίπτωση, για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που έχουν εκφραστεί κολακευτικά για τον παίκτη, θα είναι κι αυτός μία πολύ καλή επιλογή.

Πολλά θα ακουστούν μέχρι το καλοκαίρι και πολλά θα διαβάσουμε. Κάποια από αυτά, ωστόσο, πρέπει να τα κρατήσουμε, γιατί η αλήθεια είναι ότι τα προπονητικά τιμ των «αιωνίων» κάνουν την σχετική προεργασία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate