Παρασκήνιο: Παραλίγο.. ερυθρόλευκος ο Μόντρις! Είχε "μάτι" ο Λεμονής!

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Παρασκήνιο: Παραλίγο.. ερυθρόλευκος ο Μόντρις! Είχε "μάτι" ο Λεμονής!

Παρασκήνιο: Παραλίγο.. ερυθρόλευκος ο Μόντρις! Είχε "μάτι" ο Λεμονής!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, είχε φτάσει πριν λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός!Διαβάστε παρακάτω...

Ανά καιρούς στο Λιμάνι του Πειραιά έχουν πατήσει το πόδι τους αρκετοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πριν την έλευση Μαρινάκη, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε μεγάλη αδυναμία στους αστέρες των Βαλκανίων (Γκόγκιτς, Τζορτζεβιτς,Ίβιτς). Μάλιστα, έφτασε μια ανάσα… πριν τον Μόντριτς!

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ένα από τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την φανέλα της βασίλισσας. Συν τοις άλλης, αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο Μέσι-Ρονάλντο στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Φανταστείτε πως θα ήταν τα πράγματα αν αντί για την Τότεναμ είχε ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Ο Τάκης Λεμονής, τσεκάροντας παιχνίδια της Εθνικής Κροατίας, έβαλε στο μάτι τον νεαρό, τότε, μέσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πείθοντας την διοίκηση των Πειραιωτών να κινηθεί για την απόκτησή του. Όταν το έμαθαν αυτό οι Κροάτες, απαίτησαν 10 εκατομμύρια, ποσό απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό..

Έτσι το όνειρο έμεινε απατηλό και ο μεγάλος δυνάστης του Ζάγκρεμπ κατέληξε στο Λονδίνο για λογαριασμό των Πετεινών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate