Πάει για τέλος… ο Πινακάς – Ζητά “τρελό” χρήμα η Λάρισα!

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πάει για τέλος… ο Πινακάς – Ζητά “τρελό” χρήμα η Λάρισα!

Πάει για τέλος… ο Πινακάς – Ζητά “τρελό” χρήμα η Λάρισα!

Ο Δημήτρης Πινακάς (γεννημένος στις 01/09/2001) είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει εισηγηθεί την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού.Διαβάστε παρακάτω...

Ο νεαρός επιθετικός της Λάρισας βρίσκεται εδώ και καιρό στα “ερυθρόλευκα” ραντάρ, κάνοντας μία εντυπωσιακή σεζόν με τους Θεσσαλούς, οι οποίοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 25 αναμετρήσεις, σκοράροντας 7 γκολ, ενώ έχει μεγάλη συμμετοχή στη δημιουργία της ομάδας του.

Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τον 19χρονο στράικερ, ωστόσο θα περιμένουν το φινάλε της σεζόν για να κάνουν την κίνησή τους, όπως αναφέρει το “Φως των σπορ”.

Από την πλευρά της θεσσαλικής ομάδας, ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας έχει αναφερθεί στο ταλέντο του νεαρού, αξιώνοντας ένα ποσό στα 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση του, συν το ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate