#OlympMan: Εύθυνη του Κουέστα; Άλλοι φταίνει περισσότερο!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

#OlympMan: Εύθυνη του Κουέστα; Άλλοι φταίνει περισσότερο!

#OlympMan: Εύθυνη του Κουέστα; Άλλοι φταίνει περισσότερο!
| OLYMPMAN |
Ο τερματοφύλακας του Άρη Χουλιάν Κουέστα μίλησε για το γκολ του Μπουχαλάκη στο οποίο είχε μερίδιο ευθύνης.
Διαβάστε παρακάτω... Γιατί όμως να φταίει ο Κουέστα σε μια φάση που ο επιτιθέμενος (Μπουχαλάκης) κρύφτηκε 10 μέτρα πίσω του; Την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι αμυντικοί του Άρη οι οποίοι θα έπρεπε να τον ενημερώσουν ότι πίσω του βρίσκεται ο Μπουχαλάκης.
 
Επιπλέον, όταν κερδίζεις 1-0 και αποφασίζεις να διώχνεις συνεχώς την μπάλα με βολέ τότε το γκολ θα το φας, αν όχι εκείνη τη στιγμή... στη συνέχεια. Όταν ο Μπουχαλάκης κρυβόταν πίσω από το δοκάρι ο Άρης είχε απέναντι του 9 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού + ΤΦ... και αντί να επιλέξει να παίξει κάτω την μπάλα, οι αμυντικοί αμέσως έκλεισαν για το γέμισμα χωρίς καν να αντιληφθούν την υπεραριθμία τους.
 
 Τι ανάφερε για την φάση:
«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου για το λάθος που έκανα. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι. Πρέπει όμως να το γυρίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». 

Δείτε την φάση:
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate