Ολυμπιακός: «Βλέπει» Λοΐζου, τον κοιτάζει και η Μπενφίκα

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: «Βλέπει» Λοΐζου, τον κοιτάζει και η Μπενφίκα

Ολυμπιακός: «Βλέπει» Λοΐζου, τον κοιτάζει και η Μπενφίκα

Τι λένε οι πληροφορίες από την Κύπρο για τον 18χρονο εξτρέμ, Λοΐζο Λοΐζου, που φέρεται να έχει ξετρελάνει τους Πειραιώτες και τους Λουζιτανούς. Στην πρώτη 10άδα των ανερχόμενων ταλέντων στην Ευρώπη ο πιτσιρικάς της Ομόνοιας, σύμφωνα με κορυφαία πρακτορεία!

Διαβάστε παρακάτω...

Το σκάουτινγκ δεν σταματάει ποτέ. Και ειδικά στον Ολυμπιακό ούτε μία μέρα δεν κάθονται σε ησυχία. Η ανίχνευση ταλέντων είναι μία καθημερινή -καλώς εννοούμενη- συνήθεια. Λοΐζος Λοΐζου λοιπόν... Το όνομά του δεν είναι άγνωστο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο 18χρονος εξτρέμ της Ομόνοιας δεν μπήκε πρόσφατα στη «βάση δεδομένων» των Πειραιωτών. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ολυμπιακός στο παρελθόν είχε ρωτήσει με κάθε επισημότητα τον κυπριακό σύλλογο για το στάτους του Λοΐζου, ο οποίος είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο της Μεγαλονήσου. Τι απάντησε η Ομόνοια; Ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει τόσο φθηνά, γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κάνει «γκελ» σε ομάδες του εξωτερικού.

H Μπενφίκα και το Top-10 στην Ευρώπη

Η Μπενφίκα είναι μία από τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο «σημάδι» μαζί με τον Ολυμπιακό. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία βρίσκεται στο Τop-10 των ανερχόμενων ταλέντων σε όλη την Ευρώπη. Το CIES (διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών), που έχει ειδικότητα στην αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών, έχει τοποθετήσει τον Λοΐζου στη σχετική λίστα των παικτών που θα κάνουν το «μπαμ» τα επόμενα χρόνια μαζί με πιτσιρικάδες της Ντόρτμουντ (Μπέλινγκαμ), της Λεβερκούζεν (Βιρτζ), της Μπάγερν (Μουσιάλα), του Άγιαξ (Ρέγκερ, Ούνουβαρ) και της Λιόν (Τσέρκι).

Το who is who

Ο Λοΐζου στην ηλικία του αναλογικά θεωρείται πολύ μεγαλύτερο ταλέντο από τους Κωνσταντίνο Λαΐφη και Πιέρρο Σωτηρίου που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Μάλιστα έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Κύπρου σε ηλικία 17 ετών και 49 ημερών. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια, καθώς έχει γεννηθεί στις 18 Ιουλίου 2003. Φέτος με την Ομόνοια έχει 31 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ είχε παίξει για λίγα λεπτά τον περασμένο Σεπτέμβριο κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη (2-1) επί του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δίνοντας μία ασίστ. Είναι κλασικός εξτρέμ, αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να βοηθήσει και από τον άξονα. Η θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται πάντως είναι στα «φτερά» της επίθεσης. Σύμφωνα με κάποιες ιστοσελίδες, η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 300 χιλιάρικα. Μη δίνετε σημασία σε σάιτ που ασχολούνται με τις «μετοχές» των ποδοσφαιριστών... Η Ομόνοια θα έμπαινε σε διαδικασία συζήτησης για πρόταση με εξαψήφιο νούμερο. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, βλέποντας τον «θόρυβο» που θα προκαλούσε, καθώς ήδη από τα τσικό περνούσε σαν σταματημένους ακόμα και μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, έσπευσε να του κάνει συμβόλαιο έως το 2024. Στην Κύπρο λένε ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του και πως το καλοκαίρι θα επανέλθει, αφού ήδη μία πρώτη κρούση είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate