Ολυμπιακός: Τρώει γκολ «μόνο» με τον ίδιο τρόπο!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Τρώει γκολ «μόνο» με τον ίδιο τρόπο!

Ολυμπιακός: Τρώει γκολ «μόνο» με τον ίδιο τρόπο!
Ας πάμε στο πιο βασικό αγωνιστικό θέμα που εξακολουθεί να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Διότι κι αυτοί έχουν πρόβλημα με την αδυναμία τους να κρατήσουν πίσω το μηδέν. Με τη διαφορά ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει μπροστά του δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια με ολόκληρη Άρσεναλ..
Διαβάστε παρακάτω...
· Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ξεχάσει πώς είναι να διατηρείς απαραβίαστη την εστία σου! Εδώ και εφτά συνεχόμενα παιχνίδια δέχεται συνεχώς γκολ. Κι όπως κι αν το δεις είναι παρά πολλά, έστω κι αν μιλάμε για δύο παιχνίδια με την PSV (4-2, 1-2), για τρία με τον Άρη (2-1, 1-1, 1-1), για ένα ντέρμπι στη Λεωφόρο (1-2), αλλά και για μία επίσκεψη στον Βόλο (2-1) μία πραγματικά καλή ομάδα. Κι όπως βλέπουμε, όσο πιο δύσκολα είναι τα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δεν τρώει από ένα γκολ ανά ματς, αλλά δύο γκολ ανά ματς…Μιλάμε οπότε για ένα παθητικό δέκα γκολ σε εφτά συνεχόμενα παιχνίδια.



· Με τον Ολυμπιακό να τρώει γκολ από πέναλτι (στο Χαριλάου, αλλά κι από τον Άρη στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα), από κόρνερ (δύο από τους Ολλανδούς κι ένα στο Βόλο), από φάουλ-σέντρα (ένα στη Λεωφόρο), από φάουλ απευθείας (στο Άιντχοβεν), ακόμη κι από αυτογκόλ (από τον Άρη στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο), ακόμη κι από μακρινό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το γόαντο παίκτη του (Παπασταθόπουλου) και να καταλήγει στα δίκτυα του Σα…

· Μπορεί κάποιος να προσέξει ότι γκολ ο Ολυμπιακός από ανάπτυξη ποδοσφαίρου αντίπαλης ομάδας έχει δεχθεί μόλις ένα σε αυτά τα εφτά τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις όπου δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Ήταν εκείνο το πρώτο γκολ του ΠΑΟ στη Λεωφόρο, με τη σέντρα του Σανγκαρέ και την κεφαλιά του Μαουρίτσιο.

· Θέλετε να πάμε πιο πίσω; Τα γκολ που έφαγε στη Ριζούπολη ήταν από φάουλ-σέντρα, το γκολ από τη Λάρισα από κόρνερ, τα γκολ στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ από κόρνερ, το γκολ από το Βόλο στο Καραϊσκάκη με πέναλτι, τα γκολ στη Μασσαλία με δύο πέναλτι, το πρώτο γκολ από την Πόρτο στο Καραϊσκάκη με πέναλτι!



· Εδώ και τρεις ολόκληρους μήνες, κυριολεκτικά όμως, ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ μόνο από στατικές φάσεις! Η, γκολ όπως το δεύτερο της Πόρτο στο 0-2 στο Καραϊσκάκη, με βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ. Με εξαίρεση μία σέντρα κι ένα γυριστό σουτ στο Αγρίνιο του Ταχάρ. Δηλαδή, τρεις μήνες ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει δεχθεί δύο γκολ από επιθέσεις άλλης ομάδας!!!

· Πραγματικά είναι κρίμα, αλλά αν δεν αλλάξει αυτό το πράγμα, δηλαδή η αδυναμία του να κρατήσει το μηδέν και η ευκολία με την οποία τρώει δύο δύο τα γκολ στα πιο δύσκολα παιχνίδια του εσχάτως, τότε κάτω από τέτοιες συνθήκες, για να περάσει ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ θα πρέπει να της βάλει μίνιμουμ πέντε γκολ στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια!

· Απλά, ακριβώς αυτή η διαπίστωση, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός τρώει τα γκολ από στατικές φάσεις κι ουσιαστικά από λάθη του (αυτογκόλ κλπ), ίσως να είναι και η πιο μεγάλη ελπίδα του ενόψει ακριβώς των αγώνων με την Κυπελλούχο Αγγλίας! Αν μπορεί δηλαδή να ελέγξει αυτές τις καταστάσεις, κάτι που τέλος πάντων δεν φαίνεται να μοιάζει και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου, τότε ίσως αυτές τις όχι πολλές πιθανότητες πρόκρισης που έχει, μπορεί να τις αυξήσει μέσα από δύο πολύ καλές εμφανίσεις…

Άσχετο: Σαν συνέχεια του χθεσινού άρθρου, θα ήθελα κάτι να προσθέσω. Ο Κουέστα αυτό που επί της ουσίας έκανε στη φάση του γκολ του Μπουχαλάκη ήταν καθυστέρηση. Επί 20 δευτερόλεπτα δεν έπαιζε την μπάλα. Την είχε μπλοκάρει, έπεσε στο χορτάρι, σηκώθηκε, την κράτησε στα χέρια του, μετά την άφησε στο χόρτο και πάλι δεν επιδίωξε να σουτάρει γρήγορα. Ήθελε να φάει μισό λεπτό περίπου και το έφαγε! Μόνο που έφαγε και το γκολ. Σπάνιο γκολ, αλλά ένα γκολ που στην πραγματικότητα τιμώρησε την πρόθεση του τερματοφύλακα να κάνει υπερβολική καθυστέρηση…
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate