Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι 13 διεθνείς στους αγώνες των εθνικών τους ομάδων

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι 13 διεθνείς στους αγώνες των εθνικών τους ομάδων

Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι 13 διεθνείς στους αγώνες των εθνικών τους ομάδων
Τι έκαναν οι 13 διεθνείς του Ολυμπιακού στα παιχνίδια που έδωσαν με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά και τα προσεχή ματς που καλούνται να δώσουν.Διαβάστε παρακάτω...

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 13 είναι οι διεθνείς του Ολυμπιακού, αυτοί που κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες για αγώνες προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και προκριματικά Euro U21.

ΖΟΖΕ ΣΑ (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κλήθηκε στην εθνική του ομάδα εξαιτίας του τραυματισμού του Ρουί Πατρίσιο της Γουλβς. Στη νίκη (1-0) επί του Αζερμπαϊτζάν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (2022) έμεινε στον πάγκο, καθώς ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε τον Άντονι Λόπες της Λιόν. 

Επόμενα παιχνίδια:

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Σερβία - Πορτογαλία (27/3, 21.45)

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Λουξεμβούργο - Πορτογαλία (30/3, 21.45)

ΟΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ (ΙΣΛΑΝΔΙΑ)

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έμεινε στον πάγκο στην ήττα (3-0) από τη Γερμανία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (2022). Βασικός ήταν ο Χάνες Χάλντορσον της Βαλούρ (ομάδα της Ισλανδίας).

Επόμενα παιχνίδια:

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Αρμενία - Ισλανδία (28/3, 19.00)

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Λιχτενστάιν - Ισλανδία (31/3, 21.45)

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ (ΜΟΛΔΑΒΙΑ)

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του ισόπαλου (1-1) εντός έδρας αγώνα απέναντι στα Νησιά Φερόε, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (2022). Ο προπονητής του, Ρομπέρτο Μπορντίν, τον χρησιμοποίησε αριστερά στη μεσαία γραμμή στο 3-5-2 και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Ειλικρινά μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Κάθε ομάδα έχει παίκτες υψηλότερου επιπέδου, αλλά είναι σημαντικό το πώς παίζει ολόκληρη η ομάδα. Μόνο τότε μπορούν να παίξουν ρόλο οι ατομικές ικανότητες των μεμονωμένων παικτών».

Επόμενα παιχνίδια:

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Δανία - Μολδαβία (28/3, 19.00)

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Μολδαβία - Ισραήλ (31/3, 21.45)

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ (ΜΑΡΟΚΟ)

Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ  Αραμπί, μπήκε στο 81' του εκτός έδρας ισόπαλου (0-0) αγώνα με τη Μαυριτανία. Το Μαρόκο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Επόμενο παιχνίδι: 

Προκρ. Κυπ. Εθνών Αφρικής: Μαρόκο - Μπουρουντί (30/3, 22.00)

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ (ΣΕΝΕΓΑΛΗ)

Ο Αλιού Σισέ χρησιμοποίησε τον Ουσεϊνού Μπα στο αρχικό σχήμα της Σενεγάλης, στον εκτός έδρας αγώνα (0-0) με το Κονγκό για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό από τον Μπαμπακάρ Σεκ της Άντβερπ. Παρεμπιπτόντως, όπως και στα τελευταία ματς με τους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε σε τριάδα στην άμυνα ως δεξιός στόπερ. Η Σενεγάλη έχει ήδη περάσει στα τελικά.

Επόμενο παιχνίδι: 

Προκρ. Κυπ. Εθνών Αφρικής: Σενεγάλη - Σουαζιλάνδη (30/3, 19.00)

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ (ΓΟΥΙΝΕΑ)

Ήταν βασικός στη νίκη (1-0) της Γουινέας επί του Μάλι, που της έδωσε πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο χαφ του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό.

Επόμενο παιχνίδι: 

Προκρ. Κυπ. Εθνών Αφρικής: Ναμίμπια - Γουινέα (28/3, 16.00)

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΝΤΡΕΓΚΕΡ (ΤΥΝΗΣΙΑ)

Ήταν πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη (2-5) της Τυνησίας επί της Λιβύης, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (η ομάδα του έχει περάσει στα τελικά). Έκανε την ασίστ στο 1-1 της ομάδας του, ενώ ο ίδιος πέτυχε το 1-3 στο 51'. Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Επόμενο παιχνίδι: 

Προκρ. Κυπ. Εθνών Αφρικής: Τυνησία - Γουινέα Ισημερινού (28/3, 16.00)

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ, ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του 1-1 με την Ισπανία στη Γρανάδα και ήταν από τους διακριθέντες. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν βασικός και μάλιστα κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-1 για την Εθνική μας ομάδα, ενώ αντικαταστάθηκε στο 65' από τον Κώστα Φορτούνη. Ο Θανάσης Ανδρούτσος έμεινε στον πάγκο.

Επόμενα παιχνίδια:

Φιλικό: Ελλάδα - Ονδούρα (28/3, 17.00)

Προκρ. Παγκ. Κυπέλλου: Ελλάδα - Γεωργία (31/3, 21.45)

ΤΖΟΛΑΚΗΣ, ΣΟΥΡΛΗΣ

Τόσο ο 18χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης όσο και ο 18χρονος μέσος Βασίλης Σουρλής έμειναν στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων (U21) στο εντός έδρας 0-0 εναντίον της Κύπρο, στην 1η αγωνιστική των προκριματικών του Euro U21.

Επόμενο παιχνίδι:

Λιχτενστάιν - Ελλάδα (5/6)

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate