Ολυμπιακός: Η συζήτηση με τον Χολέμπας

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Η συζήτηση με τον Χολέμπας

Ολυμπιακός: Η συζήτηση με τον Χολέμπας

Τι συμβαίνει με τον Χοσέ Χολέμπας και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τον Χοσέ Χολέμπας για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και την επόμενη σεζόν. Ο Ελληνογερμανός μπακ έχει δώσει μπόλικες λύσεις όποτε επιστρατεύτηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς και αυτό είναι κάτι που λογικά θα μετρήσει στο τέλος της σεζόν.
Διαβάστε παρακάτω...

Από εκεί που επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει έναν χρόνο και εν συνεχεία να κρεμάσει τα παπούτσια του, δεν αποκλείεται να μείνει για ακόμη μία χρονιά. Η συζήτηση πάντως ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να γίνει προς το τέλος της σεζόν και όχι άμεσα.

Τουλάχιστον φαίνεται ότι από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση να μείνει έως το καλοκαίρι του 2022 ο Χολέμπας. Οπότε θα είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή θα σταματήσει. Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο κλείνει τα 37 του χρόνια, όπερ σημαίνει ότι αν κάτσει για άλλη μία σεζόν, τότε θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 38 του το 2022.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate