Ολυμπιακός: Σενάρια για επιστροφή του Σιόβα

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Σενάρια για επιστροφή του Σιόβα

Ολυμπιακός: Σενάρια για επιστροφή του Σιόβα
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Δημήτρης Σιόβας στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να εξετάζει η διοίκηση της ομάδας.
Διαβάστε παρακάτω... Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Δημήτρης Σιόβας στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να εξετάζει η διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να υπάρξει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η πορεία της Ουέσκα στο εφετινό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Αν η ισπανική ομάδα υποβιβαστεί, τότε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της εφετινής σεζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στο λιμάνι, κάτι που φέρεται να επιθυμεί και ο ίδιος. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate