Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τους διεθνείς

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τους διεθνείς

Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τους διεθνείς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του να γυρίσουν οι διεθνείς υγιείς, αλλά παράλληλα ετοιμάζει με ελλείψεις τον Ολυμπιακό για το ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε παρακάτω... Την Κυριακή ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και τον περιμένει το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που πάντα έχει τις ιδιαιτερότητες του ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες και φυσικά τη βαθμολογική τους θέση.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" με τον Πέδρο Μαρτίνς να αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχει κάθε φορά που υπάρχουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων. Μέχρι και αύριο υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ρεάμπτσιουκ και Κρίστινσον ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη. Οι Σα, Ελ Αραμπί και Μπα τελειώνουν σήμερα τα παιχνίδια τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων άπαντες θα έχουν γυρίσει στον Ρέντη την Πέμπτη. Εάν οι διεθνείς επιστρέψουν την Πέμπτη τότε προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή και επί της ουσίας στο ματς με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός θα πάει έχοντας μαζεμένους τους παίκτες του δύο μέρες. Από την άλλη έχει συνηθίσει σε αυτές τις συνθήκες ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως, γι' ακόμα μία φορά καλείται να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, ενώ μη ξεχνάμε ότι την άλλη εβδομάδα υπάρχει το πρώτο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει και διαχείριση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate