Ολυμπιακός - Λαμία: Οι σκέψεις Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός - Λαμία: Οι σκέψεις Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός - Λαμία: Οι σκέψεις Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς και το ενδεχόμενο πλάνο του για την ενδεκάδα στο Ολυμπιακός - Λαμία (7/3, 15:00, LIVE στο fosonline.gr)

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (7/3, 15:00, LIVE στο fosonline.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λαμία για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο (6/3) την προετοιμασία τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην ανοίγει τα χαρτιά του.

Με δεδομένο ότι όσοι αγωνίστηκαν με τον Άρη κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μη δούμε ξανά ροτέισον. Να μη δούμε δηλαδή την ενδεκάδα που κατέβασε στο Χαριλάου, αλλά να επιλέξει τους θεωρητικά πιο «βασικούς», να βάλει τους περισσότερους από αυτούς που έχει στο μυαλό του για το ματς με την Άρσεναλ.

Ο Μαρτίνς θα επιλέξει εκτός απροόπτου το 4-2-3-1, αν και υπήρχε χθες μία σκέψη να ξαναέβαζε τον Κάιπερς σε ρόλο δεύτερου φορ (4-4-2). Δεν είναι φαβορί ο Βέλγος, αλλά τον έχει στο μυαλό του ο κόουτς. Το πιθανότερο σενάριο είναι με τον Σα να επιστρέφει στα γκολπόστ, στην άμυνα τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, στα χαφ τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη ή Τιάγκο Σίλβα και στην τριάδα που θα πλαισιώνει τον Ελ Αραμπί τους Φορτούνη, Μπρούμα και πιθανότατα Βαλμπουενά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate