Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Κριτική παικτών!

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Κριτική παικτών!

Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Κριτική παικτών!

Με την «αύρα» από το γκολ επί του Άρη, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε ματς υψηλού επιπέδου για τον Ολυμπιακό στο 3-0 με την Λαμία. Σούπερ ημίωρο από τους μεσοεπιθετικούς. 

Διαβάστε παρακάτω... Σε μεγάλα κέφια ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε άνετα της Λαμίας με 3-0 και σκέφτεται πλέον μόνο την Άρσεναλ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχε σούπερ απόδοση, ενώ Φορτούνης, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί «καθάρισαν» από νωρίς την αναμέτρηση. Ο ρυθμός του στόπερ Εμβιλά, ο αρχηγός Ανδρούτσος, η σέντρα του Ρέαμπτσιουκ και το «μηδέν» στην άμυνα μετά από επτά αγώνες με παθητικό.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

ΖΟΣΕ ΣΑ: Σταθερός όποτε χρειάστηκε και με αποφασιστικότητα στις εξόδους. Δίχως να έχει βέβαια ιδιαίτερη πίεση. Κράτησε το «μηδέν» μετά από καιρό.

ΚΕΝΙ ΛΑΛΑ: Δεν έκανε το κάτι παραπάνω σε ένα ματς που θα μπορούσε επιθετικά να έχει περισσότερες πρωτοβουλίες. Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Νέα εμφάνιση ανόδου και προσαρμογής για τον έμπειρο στόπερ, ο οποίος ήταν αποτελεσματικός σε κάθε προσπάθειά του ενώ στο πρώτο μέρος βοήθησε και στην ανάπτυξη. Ευτυχώς δεν είχε πρόβλημα με τον ώμο στο τέλος του πρώτου μέρους.

ΟΥΣΕΙΝΟΥ ΜΠΑ: Έπαιξε λίγο λόγω του τραυματισμού του και πρόλαβε να κάνει κάποιες καλές επεμβάσεις. Ο Μαρτίνς τον άλλαξε προληπτικά.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Σε καλή ημέρα ο Μολδαβός που έδειξε ξεκούραστος και με πολλά ανεβοκατεβάσματα. Η ωραιότερη ενέργειά του η σέντρα στο γκολ του Ελ Αραμπί.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Ξεκίνησε στη θέση του, αλλά μετά τον τραυματισμό του Μπα έπαιξε στόπερ δίπλα στον Σωκράτη. Και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει ιδανική εναλλακτική επιλογή, εφόσον χρειαστεί, στους αγώνες της Ευρώπης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πολύ σπουδαίο παιχνίδι, με κλεψίματα, γρήγορες συνεργασίες, κάθετες πάσες, οργάνωση με υπέροχο τρόπο. Ο καλύτερος σε απόδοση.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Εξαιρετικό ξεκίνημα με ασίστ και γκολ, συνεχής πίεση και πολλή συμμετοχή στην επίθεση. Δεν είχε διάρκεια σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά έδειξε και πάλι ότι είναι σε μεγάλη φόρμα. Ο Μαρτίνς τον άλλαξε ενόψει Άρσεναλ.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Άρχισε με μεγάλη διάθεση, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και συμμετείχε σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες του εκρηκτικού πρώτου ημιώρου. Έμεινε μέχρι το τέλος, κάνοντας συντήρηση μέσα στο ματς. Έπαιξε και ως δεύτερος φορ και στα πλάγια, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Δραστήριος ο Γάλλος, με αρκετές πρωτοβουλίες και προσπάθεια για δημιουργία και σκοράρισμα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Στην πρώτη επαφή του για τελική προσπάθεια προς την εστία ο Μαροκινός έβαλε έξοχο γκολ με κεφαλιά. Δεν ήταν από τις εμφανίσεις του που ξεχώρισαν, ενώ ο Μαρτίνς τον προφύλαξε ενόψει Άρσεναλ στα μισά της επανάληψης.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Πήρε αρκετές φορές την μπάλα, προσπάθησε να δημιουργήσει, τις περισσότερες φορές χωρίς επιτυχία. Δεν έκανε ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του στο επιθετικό κομμάτι, περισσότερο ασχολήθηκε με την κυκλοφορία της μπάλας.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Στις λίγες τελικές προσπάθειες που βρήκε στο φτωχό δεύτερο μέρος που έπαιξε, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Περισσότερο φάνηκε σε δημιουργία φάσεων, όπως η εξαιρετική πάσα του στον Ραντζέλοβιτς για την ευκαιρία του Σέρβου.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Μετά από καιρό χρησιμοποιήθηκε στη μεσαία γραμμή και όσο έπαιξε είχε τη γνωστή του ενέργεια, με σωστές και λάθος αποφάσεις. Σημαντική στιγμή ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο, θα είναι αξέχαστο το ματς γι΄αυτόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Χρησιμοποιήθηκε και στα πλάγια και πίσω από τον Χασάν. Είχε πάθος, αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Θα μπορούσε να σκοράρει στην πάσα του Χασάν, αλλά δε σημάδεψε σωστά. Ψάχνει αυτό το πρώτο γκολ στη σεζόν για να ανεβεί και ψυχολογικά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate