Ολυμπιακός: Η επιστροφή Αβραάμ και το θαύμα του Βρουσάι

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Αβραάμ και το θαύμα του Βρουσάι

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Αβραάμ και το θαύμα του Βρουσάι

Είχε και ευχάριστα νέα η σαββατιάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού. Τι έγινε με Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μάριο Βρουσάι, πως τα πάει ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Διαβάστε παρακάτω... Δεν είναι και εύκολες οι ημέρες μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Το 3-1 από τους "κανονιέρηδες" ψαλίδισε τις ελπίδες για πρόκριση σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έπαιξε με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα έπαιξε με έναν κεντρικό κανονικό κεντρικό αμυντικό, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και δίπλα του κατά συνθήκη αγωνίστηκε ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει τους στόπερ του να μένει ο ένας μετά τον άλλον έξω, αλλά η προπόνηση του Σαββάτου είχε και ευχάριστα νέα. Δύο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα

Ο λόγος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι εκτός δράσης από τις 4 Φεβρουαρίου λόγω θλάσης στον προσαγωγό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και έβγαλε κανονικά την προπόνηση του Σαββάτου. Ιατρικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο ο Αβραάμ και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τα επόμενα ματς. Θυμίζουμε ότι στη Λάρισα δεν έχει ταξιδέψει.

Το άλλο ευχάριστο νέο έρχεται από τον Μάριο Βρουσάι. Ο νεαρός εξτρέμ στις 23 Φεβρουαρίου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο. Υπολογιζόταν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, όμως και αυτός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όλο αυτό το διάστημα.

Το Σάββατο ο Βρουσάι κατάφερε και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Είναι αρκετά καλά ο Μάριος Βρουσάι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα βιαστεί για να τον βάλει να παίξει.

Όσον αφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο και αυτός πηγαίνει πολύ καλά. Ακόμα έχει δρόμο μπροστά του ο Πορτογάλος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να γυρίσει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate