Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό με τον Φορτούνη

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό με τον Φορτούνη

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό με τον Φορτούνη

Το εντυπωσιακό στοιχείο της φετινής παρουσίας του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω... Ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει και φέτος είναι ο Κώστας Φορτούνης. Κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και για τις αντιδράσεις του. Είναι γεγονός ότι στη φετινή σεζόν ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του.

Δεν έχει μπορέσει να κάνει ένα καλό σερί αγώνων και να πάρει τη φανέλα σπίτι του. Βέβαια και εκείνος μπορεί να υποστηρίζει ότι σε αρκετά ματς παίζει στα άκρα, θέση που δεν τον βολεύει. Ο Φορτούνης, όπως και να ‘χει, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και ένας παίκτης που στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού έχει τον ρόλο του. Φέτος έχει σκοράρει επτά φορές στο πρωτάθλημα και μετράει επίσης έντεκα ασίστ.

Όλα αυτά τα έχει κάνει σε 24 συμμετοχές, αλλά το εντυπωσιακό στοιχείο της ιστορίας είναι άλλο. Ο Φορτούνης έχει επτά γκολ και έντεκα ασίστ χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Είτε μπαίνει στο γήπεδο αλλαγή είτε γίνεται αλλαγή όταν ξεκινάει βασικός. Ο Μαρτίνς συνηθίζει να τον βγάζει γύρω στο 80’ με 82’ και μόνο μία φορά τον έβγαλε από το γήπεδο στο 87’ και ήταν στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

Στο Champions League από την άλλη έχει παίξει δύο φορές σε ολόκληρο το παιχνίδι. Η μία ήταν με τη Σίτι εντός έδρας και η άλλη στο εκτός έδρας με τη Μαρσέιγ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate