Ολυμπιακός: Δύο "αστεράκια" που λάμπουν στο Λουξεμβούργο

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Δύο "αστεράκια" που λάμπουν στο Λουξεμβούργο

Ολυμπιακός: Δύο "αστεράκια" που λάμπουν στο Λουξεμβούργο
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι Πρωταθλητές Ελλάδας τρίβουν τα χέρια τους για την ως τώρα παρουσία των Βοϊλη και Ξενιτίδη στην Ζενές Ες.
Διαβάστε παρακάτω...

Τα τελευταία χρόνια η ακαδημία του Ολυμπιακού δουλεύει πάρα πολύ καλά, σε διεθνή πρότυπα και με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έχουν προχωρήσει στην καριέρα τους. 
Έχουν κάνει δυναμικό ξεκίνημα είτε με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, είτε με τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας ως δανεικοί. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει πως στηρίζει τους Έλληνες παίκτες, έχει δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και πάντα παρακολουθεί στενά το τι κάνουν οι ακαδημίες. 

Με δική του παρότρυνση δύο από τους νέους που έχουν ξεχωρίσει από τις ακαδημίες βρίσκονται στο Λουξεμβούργο, υπο τις οδηγίες ενός Έλληνα προπονητή, τον Γιώργο Πετράκη
Οι Βοϊλης και Ξενιτίδης βρίσκονται στο ρόστερ της  Ζενές Ες και όχι μόνο αγωνίζονται αλλά κάνουν κι εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας πως το ταλέντο τους. 

Από την πρώτη τους παρουσία στην Ζενές Ες και οι δύο είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας τους. 

Συνολικά οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν 18 συμμετοχές 5 γκολ και 8 ασίστ. 

Ο Αλέξανδρος Βοΐλης, γεννημένος στις 26 Μαϊου του 2000, είναι στα 21 του χρόνια και πριν την Ζενές Ες είχε δοθεί δανεικός στην Πορτογαλία και την Κάζα Πία. Εκεί αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

(Δείτε το video από του YouTube) 

Μία παρουσία πολύ θετική αφού στην Πορτογαλία πήγε με συμβόλαιο δανεισμού 6 μηνών. Εκεί βρήκε προπονητή τον Ρικάρντο Πέρες πρώην συνεργάτη του Πάουλο Μπέντο και προπονητής της Κ19 των ερυθρολεύκων. 

Αλέξανδρος Βοϊλης

Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του επέστρεψε στο Ρέντη όπου δόθηκε δανεικός στην Ζενές Ες. Εκεί προπονητής είναι πλέον ο Γιώργος Πετράκης ο οποίος εισπράττει από τον Βοϊλη εξαιρετικά παιχνίδια με τον 20χρονο επιθετικό να έχει 18 συμμετοχές 3 γκολ και 4 ασίστ. 

Γιώργος Πετράκης

Δείτε από τον λογαριασμό της Ζενές Ες στο instagram το γκολ του Αλέξανδρου Βοϊλη κόντρα στην Έσπερ, ύστερα από πάσα του Γιώργου Ξενιτίδη.

Μέσος με ικανότητα στο σκοράρισμα και στο... μοίρασμα

Μαζί με τον Αλέξανδρο Βοϊλη, στην Ζενές Ες είναι ένα ακόμη παιδί από τα "σπλάχνα" του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ξενιτίδης.
Ο μέσος των ερυθρολεύκων είναι στα 20 του χρόνια, με καταγωγή από την Ξάνθη, αυτός είναι ο πρώτος του δανεισμός και η πρώτη του περιπέτεια στο εξωτερικό. Σίγουρα τον βοηθά που έχει συμπαίκτη του έναν φίλο του που τον γνωρίζει χρόνια και προπονητή Έλληνα, συνδυασμός που τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα. 

Γιώργος Ξενιτίδης

Αυτό βέβαια, βγαίνει και μέσα στο παιχνίδι αφού ο Ξενιτίδης έχει 18 συμμετοχές 2 γκολ και 4 ασίστ. 

Η παρουσία των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, που ήταν και είναι διεθνείς σε όλες τις ηλικιακές Εθνικές ομάδες, όπως είναι λογικό έχουν φέρει πολλά χαμόγελα στο λιμάνι και ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει ήδη στο μπλοκάκι του.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate