Χριστοφιλόπουλος: Ποιος είναι ο 17χρονος που πήρε στην αποστολή ο Μαρτίνς

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Χριστοφιλόπουλος: Ποιος είναι ο 17χρονος που πήρε στην αποστολή ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με την Άρσεναλ προσπάθησε να καλύψει το κενό στα στόπερ με τον Γιαν Εμβιλά, αλλά εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις στον Ρέντη λαμβάνει μέρος ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος. Ο μικρός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και προπονείται με την πρώτη ομάδα προκειμένου να υπάρχει μία λύσει για το κέντρο της άμυνας.  Ο 17χρονος (17/7/2003) κεντρικός αμυντικός είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει στις τάξεις του ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για παίκτη που αποτελεί προϊόν του τμήματος σκάουτινγκ της Ακαδημίας. Ο μικρός αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" τον περασμένο Σεπτέμβριο.  Ήταν αρχηγός της Κ17 του Πανιωνίου και ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει να τον πάρει και πέρσι, αλλά τότε δεν τα είχε καταφέρει. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο ποδοσφαιριστής που είναι εν ενεργεία με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες κατέληξε στον Ρέντη. Στον Ολυμπιακό τον παρακολουθούσαν πάνω από ένα χρόνο και είχαν καταλήξει ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο.  Ο Χριστοφιλόπουλος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας και συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ με το οποίο θα πέσει και η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα παιδί ύψους 1.86 μ. και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και με τα δύο του πόδια. Είναι ένα πολύ μεγάλο προσόν για τον νεαρός στόπερ τον οποίο πήρε ο Ολυμπιακός με κανονική μεταγραφή και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Διαβάστε παρακάτω... Οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει σε ησυχία τους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ουσεϊνού Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Έτσι έχει μείνει με μοναδικό διαθέσιμο στόπερ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με την Άρσεναλ προσπάθησε να καλύψει το κενό στα στόπερ με τον Γιαν Εμβιλά, αλλά εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις στον Ρέντη λαμβάνει μέρος ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος. Ο μικρός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και προπονείται με την πρώτη ομάδα προκειμένου να υπάρχει μία λύσει για το κέντρο της άμυνας.

Ο 17χρονος (17/7/2003) κεντρικός αμυντικός είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει στις τάξεις του ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για παίκτη που αποτελεί προϊόν του τμήματος σκάουτινγκ της Ακαδημίας. Ο μικρός αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ήταν αρχηγός της Κ17 του Πανιωνίου και ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει να τον πάρει και πέρσι, αλλά τότε δεν τα είχε καταφέρει. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο ποδοσφαιριστής που είναι εν ενεργεία με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες κατέληξε στον Ρέντη. Στον Ολυμπιακό τον παρακολουθούσαν πάνω από ένα χρόνο και είχαν καταλήξει ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο.

Ο Χριστοφιλόπουλος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας και συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ με το οποίο θα πέσει και η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα παιδί ύψους 1.86 μ. και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και με τα δύο του πόδια. Είναι ένα πολύ μεγάλο προσόν για τον νεαρός στόπερ τον οποίο πήρε ο Ολυμπιακός με κανονική μεταγραφή και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate