#OlympMan: Αυτό που έκανε με Άρη.. το κάνει μόνο εκείνος!

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

#OlympMan: Αυτό που έκανε με Άρη.. το κάνει μόνο εκείνος!

#OlympMan: Αυτό που έκανε με Άρη.. το κάνει μόνο εκείνος!
| OLYMPMAN |
Αυτό που ξεχώρισε δεν ήταν η νίκη.. ούτε η εμφάνιση.. ούτε οι ποδοσφαιριστές. Η νοοτροπία..
Διαβάστε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Βρισκόμενος στην κορυφή με τεράστια διαφορά, δεν χαλάρωσε ποτέ και έδειξε ότι δεν θέλει να χάνει όχι μόνο λόγω βαθμών.. αλλά και επειδή είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
 
Ποια ομάδα θα έπαιζε με πάθος και σοβαρότητα με τον σκορ στο 1-0 και με 16 βαθμούς από τον δεύτερο;
 
Τεράστια συμβολή σε αυτό, έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές την νοοτροπία που χρειάζεται να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το απέδειξε και στο τέλος που ενώ είχε τη δυνατότητα να βάλει τον Καϊπερς νωρίτερα στο παιχνίδι, παρόλα αυτά τον έβαλε στο 89' επειδή γνώριζε ότι ο Ελ Αραμπί ήτα σημαντικός στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος δεν χαλαρώνει ούτε λεπτό.. και δεν ρισκάρει καμία νίκη.

Πέδρο Μαρτίνς:
"Δείξαμε χαρακτήρα. Όλοι δείξαμε ότι όλοι έχουν προσωπικότητα και έχουν χαρακτήρα. Δεν βρίσκω άλλη λέξη να περιγράψω αυτή την ομάδα παρά μόνο "χαρακτήρας". Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο συνέβη ακριβώς το ίδιο με το πρόγραμμα. Τηρούμε πάντα την υπόσχεση μας να παίζουμε για τη νίκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόγραμμα παίζουμε για τη νίκη και αυτό δείχνει την προσωπικότητα που υπάρχει στην ομάδα."
  
Αυτή είναι η νοοτροπία του Ολυμπιακού.. πρέπει να νικά.. σε επίσημα ματς, φιλικά.. μέχρι και οικογενειακά διπλά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate