Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Ο Μαρτίνς μίλησε για τον Σα

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Ο Μαρτίνς μίλησε για τον Σα

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Ο Μαρτίνς μίλησε για τον Σα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη αναφέρθηκε στον Ζοσέ Σα και την κακή περίοδο που πέρασε ο γκολκίπερ των Πειραιωτών.

Διαβάστε παρακάτω... Κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με το σύστημα που επέλεξε να παίξει στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Πειραιά με τον ίδιο σχηματισμό νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) τους Θεσσαλονικείς. Εκτός από τη νίκη ένα σημαντικό κέρδος για τον Ολυμπιακό ήταν και η παρουσία του Ζοσέ Σα, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκει ξανά τα πατήματα του. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του γκολκίπερ.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το σχήμα με τρεις αμυντικούς: «Είναι μία πιθανότητα, μπορεί στο μέλλον να το ξαναχρησιμοποιήσουμε. Έχουμε δει ότι μπορούμε να παίξουμε με διάφορα συστήματα, όπως το 4-2-3-1, το 4-4-2 . Και το 3-4-3 μπορεί να το ξαναδούμε. Μου άρεσε η δυναμική με την οποία μπήκαμε και ο τρόπος με τον οποίο αφομοιώσαμε το σύστημα και με την Άρσεναλ».

Για τον Σα: «Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να περάσει από μία λιγότερο καλή φάση. Ξέρουμε την αξία του και μας έχει βοηθήσει πολλές φορές να κερδίσουμε τρεις βαθμούς. Τον γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια και έχουμε δει τι πραγματικά συνέβη. Ξέρουμε την αξία του και ποτέ δεν τον αμφισβητήσαμε. Πέρασε από μία λιγότερο καλή φάση, αλλά ξέρουμε ότι ήταν απλώς μία κακή φάση».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate