Ολυμπιακός: Από τι εξαρτάται το θέμα του Μπρούμα

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Από τι εξαρτάται το θέμα του Μπρούμα

Ολυμπιακός: Από τι εξαρτάται το θέμα του Μπρούμα

Το θέμα του Μπρούμα θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιες λεπτομέρειες θα καθορίσουν το μέλλον του στο λιμάνι.

Διαβάστε παρακάτω... Το θέμα του Μπρούμα θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο δανεισμός του από την PSV Αϊντχόφεν ολοκληρώνεται και στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει και οψιόν αγοράς.

Εδώ και καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του 26χρονου εξτρέμ. Η κατάσταση για τον Μπρούμα είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη. Τον ποδοσφαιριστή τον ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς το περασμένο καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς χάνοντας μεγάλο διάστημα της.

Ο Μπρούμα παρόλα αυτά έχει σκοράρει πέντε φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα και μετράει τέσσερις ασίστ. Στον 26χρονο εξτρέμ λείπει ένα μεγάλο γκολ τη φετινή σεζόν και είναι γεγονός ότι είχε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Αναμφισβήτητα υπάρχουν παιχνίδια που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα όπως κάποιες συνεργασίες της με τον Φορτούνη ή με τον Ελ Αραμπί στο ματς με τον Άρη.

Όσον αφορά στο θέμα της παραμονής του θα μετρήσουν τα πάντα για την τελική απόφαση. Φυσικά η συνολική του εικόνα στη σεζόν, οι τραυματισμοί του, αλλά και η οψιόν της αγοράς είναι πράγματα που θα μετρήσουν στο θέμα του Μπρούμα. Η οψιόν που έχει μπει είναι ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Γίνεται αντιληπτό ότι αυτό το ποσό δεν πρόκειται να το πλησιάσει ο Ολυμπιακός. Από την άλλη θα παίξει ρόλο και το γεγονός ότι η Αϊντχόφεν δεν "καίγεται" να πάρει πίσω τον Μπρούμα και περισσότερο θέλει να βγάλει από πάνω της το συμβόλαιο του. Να σημειώσουμε ότι οι Ολλανδοί έχουν συμβόλαιο με τον Πορτογάλο έως το 2023.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate