Ολυμπιακός: Ο αλλαγμένος Χολέμπας και η γλώσσα της αλήθειας

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Ο αλλαγμένος Χολέμπας και η γλώσσα της αλήθειας

Ολυμπιακός: Ο αλλαγμένος Χολέμπας και η γλώσσα της αλήθειας

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι άλλος άνθρωπος στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και από τους λίγους που κοίταξε την αλήθεια στα μάτια χωρίς να φοβηθεί κιόλας να την ξεστομίσει.

Διαβάστε παρακάτω... Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού σταμάτησε στο γήπεδο που πέρσι πήρε μία επική πρόκριση. Από αυτή τη δύσκολη σεζόν οι Πειραιώτες μπορούν να κρατήσουν πολλά. Εύκολο είναι να σταθούμε στον Ελ Αραμπί και έτσι πρέπει. Δεν θα το κάνουμε, όμως. Θα σταθούμε σε έναν άλλον παίκτη που γι' άλλο λόγο γύρισε και άλλα έχει κάνει.

Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος στην επιστροφή του στην Ελλάδα δείχνει πόσο θετικά τον επηρέασε η θητεία του στην Premier League και πόσο πολύ άλλαξε η σκέψη του και η νοοτροπία του. Δεν θα μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι αν και εκεί τα έχει πάει περίφημα με 28 συμμετοχές και έχοντας χάσει μόνο τρία ευρωπαϊκά ματς (Μάντσεστερ Σίτι και τα δύο με την Αϊντχόφεν).

Αξίζει να σταθούμε στη νοοτροπία ενός ποδοσφαιριστή που δεν φοβάται να κοιτάξει την αλήθεια στα μάτια γιατί έτσι έμαθε να κάνει για να γίνεται καλύτερος. Και ο Χολέμπας στη δεύτερη θητεία του είναι άλλος άνθρωπος, πιο ώριμος και χρήσιμος στον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ απλά απέδειξε ότι κινείται σε άλλο επίπεδο.

Μετά το πρώτο παιχνίδι με τους Λονδρέζους ήταν ο μοναδικός που δεν στάθηκε στη διαιτησία. Δεν μίλησε για τη φάση του Εμβιλά. Και το έκανε συνειδητά γιατί ήξερε ότι πρώτα απ' όλα η ίδια του η ομάδα είχε κάνει λάθη και είχε δώσει δικαιώματα. Μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας μετά από ένα δύσκολο βράδυ. Το έκανε και τώρα στις δηλώσεις του στη Nova.

Όσα είπε δεν είχαν πανηγυρική χροιά, αλλά δόση αλήθειας. Στάθηκε και πάλι στο πρώτο παιχνίδι και δεν μπορεί να το χωνέψει ότι εκεί έγιναν τόσα λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει εκτός Ευρώπης. Ο Χολέμπας είχε την… τρέλα του και την έχει και τώρα, αλλά είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει να χαϊδεύει αφτιά. Λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους ξέρει ότι η ομάδα του θα κάνει βήματα προόδου και μακάρι να μπορούσαν να το κάνουν κι άλλοι αυτό και όχι να λένε αυτά που ακούγονται πιο όμορφα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate