Μαρτίνς: Δοκιμές με τρία στόπερ - Λέτε;

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Μαρτίνς: Δοκιμές με τρία στόπερ - Λέτε;

Μαρτίνς: Δοκιμές με τρία στόπερ - Λέτε;

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους για τη ρεβάνς της Πέμπτης (18/03) με την Άρσεναλ στο Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει σχήμα με τρία στόπερ και τους Ρέαμπτσιουκ - Ανδρούτσο στα άκρα.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους 16 του Europa League και η τελευταία προπόνηση υπήρξαν εκπλήξεις. Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μίλησε εκ μέρους των παικτών, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έκαναν λόγο πως επικρατεί πίστη για την ανατροπή της εις βάρος κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά την ήττα στο πρώτο ματς με 3-1 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με αισιοδοξία και σύμμαχο την παράδοση για το Λονδίνο, καθώς στο Έμιρεϊτς μετράει δυο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Η τελευταία προπόνηση πάντως επεφύλαξε εκπλήξεις, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε σχήμα με τρία στόπερ, έχοντας στην ευθεία τον Σωκράτη Παπασταθόπουλος, τον Μπα και τον Χολέμπας, τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο και τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο.

Από εκεί και πέρα ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Ελ Αραμπί και στο χώρο της μεσαίας γραμμής Μασούρας, Καμαρά και Εμβιλά, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια.

Μ’ αυτό τον τρόπο ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού δείχνει τις προθέσεις του ότι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με τρία στόπερ και στο φετινό ματς του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Γ. Καραϊσκάκης, εκεί που επικράτησαν οι Πολίτες με 1-0.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντράγκερ, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate