Μαρτίνς: Αποφάσισε για το μέλλον του Μπρούμα, αλλά.. και εξτρεμ!

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Μαρτίνς: Αποφάσισε για το μέλλον του Μπρούμα, αλλά.. και εξτρεμ!

Μαρτίνς: Αποφάσισε για το μέλλον του Μπρούμα, αλλά.. και εξτρεμ!
Ο Μπρούμα έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί βάζοντας σε θετικές σκέψεις τον Πορτογάλο τεχνικό... για παραμονή... Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μπρούμα, ο παίκτης που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι έτοιμος να μείνει. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα εισηγηθεί την παραμονή του, μιας και οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που δεν χωράνε αμφιβολία για την ποιότητά του.

Αγωνιστικά έχει ανέβει. Βοηθάει. Τρέχει. Πιέζει. Είναι παίκτης «κλειδί» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά. Σίγουρα δεν θα ήθελε να κάνει πείραμα και να πάρει κάποιον άλλον στη θέση του με όποιο ρίσκο πάρει.

Από κει και πέρα ναι μεν θα παραμείνει ο Μπρούμα, αλλά το καλοκαίρι θα πάει για την απόκτηση στα πλάγια. Δεν θα μείνει μόνο με τον συγκεκριμένο παίκτη. Θέλει να έχει επιλογές, θέλει να έχει λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Η χρονιά είναι μεγάλη και το γνωρίζει άλλωστε καλά…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate