"Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για ταλέντο της Εθνικής

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για ταλέντο της Εθνικής

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για ταλέντο της Εθνικής
Ο Ολυμπιακός θέλει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και θα κάνει κίνηση, την ώρα που τον τσεκάρει και η ΑΕΚ!Διαβάστε παρακάτω...

Η ΑΕΚ έχει εδώ και αρκετούς μήνες, που παρακολουθεί τον νεαρό Αποστόλη Κωνσταντόπουλο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 02/08/2002) έχει 20 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό, δίνοντας πολλά μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Η Ένωση μοιάζει… διστακτική ακόμη, για να προχωρήσει σε κάποια κίνηση, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που ετοιμάζεται να “χτυπήσει” προσφορά.

Κανείς δεν ξέρει ποια ομάδα θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του, καθώς ο νεαρός έχει δηλώσει στο παρελθόν την προτίμηση του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο 18χρονος αμυντικός γνωρίζει καλά το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο δεν… ενδιαφέρεται να μείνει Ελλάδα, καθώς η πρώτη του επιλογή μετά τον Παναιτωλικό, είναι το εξωτερικό, το οποίο είναι και η προτεραιότητα του.

Ο Κωνσταντόπουλος θέλει να κάνει αυτό το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς θεωρεί πως μπορεί να πάρει αρκετά από έναν σύλλογο εκτός Ελλάδας.

Λίγα λόγια για τον νεαρό…

Ο Κωνσταντόπουλος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λιθουανία.

Με τον Παναιτωλικό έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα μόλις τον περασμένο Ιούλιο, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα με δικό του γκολ οι Αγρινιώτες πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) που ήταν πολύτιμος στο κυνήγι της παραμονής στη Super League.

O νεαρός μπακ των Αγρινιωτών πέτυχε το παρθενικό του γκολ σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών και 4 ημερών και αυτομάτως έγινε ο μικρότερες σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate