Λίβερπουλ: Ιταλοί και Ισπανοί στοχεύουν Τσιμίκα!

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Λίβερπουλ: Ιταλοί και Ισπανοί στοχεύουν Τσιμίκα!

Λίβερπουλ: Ιταλοί και Ισπανοί στοχεύουν Τσιμίκα!
Ο «μάγος» της Σεβίλλης, Μόντσι, ρώτησε τη Λίβερπουλ για το στάτους του Τσιμίκα και ετοιμάζει κίνηση για το καλοκαίρι. Τι απάντησε ο Κλοπ.Διαβάστε παρακάτω...

Τι κι αν ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στη Λίβερπουλ. Το όνομά του συνεχίζει να έχει μεγάλη αξία στην ευρωπαϊκή μεταγραφική αγορά. Ηδη αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε από την Ιταλία το δεδομένο ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτησή του. Ωστόσο η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν είναι η μοναδική που δείχνει ενδιαφέρον για τον 24χρονο διεθνή αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες, ο ιθύνων νους της Σεβίλλης, ο περίφημος Μόντσι, επικοινώνησε με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να ενημερωθεί για τις προθέσεις της, αναφορικά με τον Τσιμίκα. Εκφράζοντας παράλληλα το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που ακόμη περιμένει από τον Κλοπ να του δώσει ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παρά το γεγονός ότι ο «Τσίμι» έχει φέτος μόλις 6 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα των Reds, η πορεία του στον Ολυμπιακό και η δεδομένη ποιότητά του, έχουν κάνει σημαντικούς συλλόγους να επιθυμούν την απόκτησή του. Με τη Σεβίλλη να έχει στόχο, είτε δανεισμό του (με οψιόν αγοράς) είτε την κανονική μεταγραφή του, εάν η Λίβερπουλ αποφασίσει να τον πουλήσει.

Σε αυτή τη φάση, ο αθλητικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Μάικλ Εντουαρντς, μετέφερε στον Μόντσι ότι ο Κλοπ είναι απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τον παίκτη να φύγει με μεταγραφή. Είναι πιθανό να δεχθεί τον δανεισμό του για έναν χρόνο, ώστε να βελτιωθεί, αλλά θεωρεί ότι ο Τσιμίκας δεν είναι «καμένο χαρτί» για τη Λίβερπουλ. Αντίθετα, πιστεύει ότι μόλις προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και βελτιώσει κάποια επί μέρους στοιχεία του παιχνιδιού του (κάτι που ήδη κάνει), τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Επιπλέον, η Λίβερπουλ, για να δεχθεί να δώσει έναν ποδοσφαιριστή, έχει ως βασικό μέλημα η αξία του να είναι μεγαλύτερη από όταν αποκτήθηκε. Αυτή τη στιγμή αυτό δεν συμβαίνει με τον Τσιμίκα. Για να πουληθεί, λοιπόν, στα επίπεδα που θέλουν οι Reds, θα πρέπει να πάει κάπου να παίξει και να δείξει. Και η Σεβίλλη δείχνει διατεθειμένη να κάνει την κίνησή της.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες