Ξέσπασμα της γυναίκας του Σα για την κριτική στον Πορτογάλο τερματοφύλακα

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ξέσπασμα της γυναίκας του Σα για την κριτική στον Πορτογάλο τερματοφύλακα

Ξέσπασμα της γυναίκας του Σα για την κριτική στον Πορτογάλο τερματοφύλακα

Η σύζυγος του Ζοσέ Σα, Ρακέλ Γιάκομπ ξέσπασε στα social media και κάλεσε τον κόσμο να έχει καλύτερη μνήμη όσον αφορά στην προσφορά του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Ζοσέ Σα έχει γίνει δέκτης σκληρής κριτικής μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και γενικότερα μετά τις κακές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει ένα μεγάλο διάστημα που είναι ντεφορμέ, αλλά μετά την αναμέτρηση τους "κανονιέρηδες" έχει βρεθεί στο… στόχαστρο.
 
Εκτός από τον ίδιο τον Σα τα έχει… ακούσει και η σύζυγος του, Ρακέλ Γιάκομπ, η οποία φέρεται να έχει δεχτεί μηνύματα στα social media από οπαδούς του Ολυμπιακού. Η σύζυγος του Σα δεν τα άφησε αναπάντητα και με ανάρτηση της στα social media τόνισε ότι την ημέρα του αγώνα με την Άρσεναλ πέθανε η γιαγιά του Σα. Επιπλέον παρακάλεσε τον κόσμο να έχει καλύτερη μνήμη όσον αφορά στην προσφορά του Πορτογάλου πορτιέρε.

Αναλυτικά η Ρακέλ Γιάκομπ έγραψε:

«Δεν είμαι το άτομο που θα σωπάσει και σχετικά με τα μηνύματα που έχω δεχθεί το τελευταίο 24ωρο

Πρώτον: είμαι η γυναίκα ενός παίκτη και όχι ένας ποδοσφαιριστής. Ακόμα και έτσι δεν έχετε το δικαίωμα να μην με σέβεστε.

Δεύτερον όποιος είναι οπαδός ή φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει πιο καλή μνήμη για τη φανταστική προσφορά του άνδρα μου τις τελευταίες 2 σεζόν και θα πρέπει προτού τον κριτικάρετε να δείτε την ποιότητά του.Κακές στιγμές όλοι έχουν.

Τρίτον: για όσους λένε πως έχασε το πάθος του και δεν θέλει να είναι εδώ άλλο, την ίδια ημέρα του αγώνα πέθανε η γιαγιά του και δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένειά του και να είναι εκεί να πει "αντίο".

Εάν αυτό δεν είναι αγάπη πάνω απ' όλα για την ομάδα και υπευθυνότητα για τη δουλειά του δεν ξέρω το τι άλλο είναι. Θα υπερασπίζομαι και θα στηρίζω την ομάδα (τον Ολυμπιακό) στα καλά αλλά περισσότερο στις κακές στιγμές. Θα στηρίζω και θα ανυψώνω ηθικά τον άντρα μου πάντα και σε όλες τις στιγμές και θα το κάνω είτε έχω στήριξη από εσάς και είτε όχι. Εάν όμως είστε φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει και εσείς να έχετε την ίδια αποστολή».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate