Γκέκας: Συγκρίνει Ολυμπιακό με τις μεγαλύτερες τουρκικές ομάδες!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Γκέκας: Συγκρίνει Ολυμπιακό με τις μεγαλύτερες τουρκικές ομάδες!

Γκέκας: Συγκρίνει Ολυμπιακό με τις μεγαλύτερες τουρκικές ομάδες!

O Φάνης Γκέκας έζησε το τέλος της καριέρας του στο τουρκικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και τα ΜΜΕ της χώρας ζήτησαν την άποψη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. 

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Φάνης Γκέκας είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς την τελευταία εικοσαετία, έχοντας κάνει καριέρα και στο εξωτερικό. Προς το τέλος μάλιστα της πορείας του στον χώρο, αγωνίστηκε στην τουρκική λίγκα (Κόνιασπορ, Μπελεντίγιεσπορ, Σίβασπορ, Σάμσουνσπορ), πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Τα ΜΜΕ της χώρας, ρώτησαν την άποψή του, τόσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Τουρκία.

-Πως νιώθεις που βλέπεις ποδοσφαιριστές όπως οι Πέλκας και Μπακασέτας να διακρίνονται στην Τουρκία;

«Άνοιξα μια πόρτα για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Τουρκία και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Φυσικά οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι πολύ ποιοτικοί. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην τουρκική Super Lig».

-Ποια είναι η άποψη σου για το επίπεδο του τουρκικού πρωταθλήματος;

«Πιθανότατα ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος σύλλογος σε σχέση με τις τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας αυτή τη στιγμή, αλλά συνολικά εάν το δεις το τουρκικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το ελληνικό. Νομίζω πως οι Έλληνες παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Τουρκία».

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Τουρκία;

«Μου λείπει η Τουρκία και θα επιστρέψω κάποια στιγμή ως προπονητής εκεί. Έχω προετοιμαστεί για να γίνω προπονητής. Έχω αποκτήσει ήδη κάποια χαρτιά και μιλάω με ομάδες από την Τουρκία».

Ποια είναι η άποψη σου για τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπουλούτ;

«Ο Ερόλ Μπουλούτ είναι ένας νέος και καλός προπονητής. Έχει εμπειρία στη Γερμανία και την Ελλάδα. Διαθέτει ευρωπαϊκή νοοτροπία. Μπορεί να τα καταφέρει στη Φενέρμπαχτσε εάν του δείξουν εμπιστοσύνη».

Θεωρείς πως ήταν σωστή απόφαση για τους Πέλκα και Μπακασέτα να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Τουρκία;

«Ο Πέλκας έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Είναι πλεονέκτημα που δουλεύει μαζί με τον Μπουλούτ επειδή μπορεί να τον καταλάβει πολύ καλά. Ο Μπακασέτας πήρε μια καλή απόφαση πηγαίνοντας στην Τραμπζονσπόρ. Τόσο η ομάδα, όσο και ο παίκτης θα βγουν ωφελημένοι. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής».

Με ποια τουρκική πόλη δέθηκες περισσότερο;

«Η Σμύρνη ήταν πιο βολική πόλη για μένα. Έμεινα εκεί την εποχή που αγωνιζόμουν στην Ακισάρσπορ-Μπελεντίγιεσπορ. Οι οπαδοί της Ακισάρ έγραψαν ένα ξεχωριστό τραγούδι για μένα. ΄Ηταν κάτι συγκινητικό».

Είχες κάποια πρόταση από μεγάλη τουρκική ομάδα;

«Κάποια στιγμή είχα δεχθεί πρόταση από την Μπεσίκτας. Συνέβη την εποχή που αγωνιζόμουν στη Σαμσουνσπόρ μετά το τέλος της σεζόν. Δεν ήταν επίσημη προσφορά, αλλα μια πρόταση».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες