Φορτούναρος ανάμεσα σε δύο Αρειανούς! Ερυθρόλευκη νίκη στη μεσαία γραμμή

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Φορτούναρος ανάμεσα σε δύο Αρειανούς! Ερυθρόλευκη νίκη στη μεσαία γραμμή

Φορτούναρος ανάμεσα σε δύο Αρειανούς! Ερυθρόλευκη νίκη στη μεσαία γραμμή
Ο άσος του Ολυμπιακού βγήκε πρώτος στη μάχη των χαφ της Super League. Διαβάστε παρακάτω... Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League παρουσιάζει τους τρεις Μέσους που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς.

Ο Κώστας Φορτούνης συγκέντρωσε 1.061 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο μέσος του Ολυμπιακού κέρδισε 188 πόντους από τις συμμετοχές, 420 πόντους από τα επτά γκολ που πέτυχε, 330 από τις 11 ασίστ που μοίρασε, 120 από το μηδέν παθητικό, 63 από τα κλεψίματα ενώ έχασε 20 βαθμούς από τις κίτρινες κάρτες και 40 βαθμούς από τα χαμένα πέναλτι.

Στη 2η θέση με 1.053 βαθμούς βρίσκεται ο Φακούντο Μπερτόλιο του Άρη ενώ στην 3η θέση είναι ο συμπαίκτης του Μπρούνο Γκάμα με 1.002 βαθμούς.

*Οι βαθμοί των ποδοσφαιριστών στο #slgrfantasy προκύπτουν από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορούν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate