Ευχάριστα μαντάτα για Μαρτίνς με τους τραυματίες

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ευχάριστα μαντάτα για Μαρτίνς με τους τραυματίες

Ευχάριστα μαντάτα για τον Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στη σημερινή προπόνηση να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα οι τραυματίες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ματιέ Βαλμπουενά, Αχμέντ Χασάν, Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.  Όλοι τους ανέβασαν ρυθμούς σήμερα και έπαιξαν ακόμα και στο οικογενειακό δίτερμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει τις ερχόμενες ημέρες την ετοιμότητά τους ενόψει του επομενου σαββατοκύριακου και του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.
Βαλμπουενά, Χασάν, Σεμέδο και Παπαδόπουλος συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τσεκάρει τις επόμενες ημέρες την ετοιμότητά τους. 
Διαβάστε παρακάτω... Ευχάριστα μαντάτα για τον Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε στη σημερινή προπόνηση να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα οι τραυματίες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ματιέ Βαλμπουενά, Αχμέντ Χασάν, Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Όλοι τους ανέβασαν ρυθμούς σήμερα και έπαιξαν ακόμα και στο οικογενειακό δίτερμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει τις ερχόμενες ημέρες την ετοιμότητά τους ενόψει του επομενου σαββατοκύριακου και του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες