"Έτσι μπορεί να πάρει Μανωλά ο Ολυμπιακός! Δίδυμο με Σωκράτη"

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

"Έτσι μπορεί να πάρει Μανωλά ο Ολυμπιακός! Δίδυμο με Σωκράτη"

"Έτσι μπορεί να πάρει Μανωλά ο Ολυμπιακός! Δίδυμο με Σωκράτη"
Tο... κόλπο για να "γλιτώσει" τη Νάπολι και να επιστρέψει στο Λιμάνι ο Έλληνας άσος. Γιατί θα γίνει ο ηγέτης των Πειραιωτών και τι συμβαίνει στη φετινή σεζόν, που δεν είναι από τις καλύτερές του. Ο Γιάννης Γιανούλας μίλησε για τον Έλληνα άσο και το ενδεχόμενο επιστροφής στο Λιμάνι.
Διαβάστε παρακάτω...

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΦΩΣ φέρνουν στο προσκήνιο τον Μανωλά για τους Πειραιώτες και ο Γ. Γιαννούλας ως άριστος γνώστης τού ιταλικού ποδοσφαίρου μάς μίλησε για την περίπτωσή του Έλληνα άσου.

"Στο σπίτι τη φανέλα του βασικού - Αυτό το μεγαλύτερο προσόν του - Στον Ολυμπιακό ειδικά..."

"Δεν κάνει και την καλύτερη σεζόν του φέτος, γιατί είχε και κάποιους τραυματισμούς παραπάνω, είχε χάσει και κάποια παιχνίδια. Όταν είναι υγιής, βέβαια, είναι βασικός. Αλλά δεν είναι στην καλύτερη σεζόν του. Έχει κάνει κάποια λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του, αλλά παραμένει Μανωλάς", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γ. Γιαννούλας.  

Ο Ολυμπιακός αν προχωρήσει στην απόκτησή του, προφανώς, θα το κανει με παράλληλη πώληση του Σεμέδο. Μπορεί να γίνει αντι-Σεμέδο στην άμυνα;

"Εννοείται, παίρνει τη φανέλα βασικού στο σπίτι. Ο υγιής Μανωλάς είναι αναντικατάστατος. Όλοι ξέρουμε ότι το προσόν του είναι η ταχύτητα που καλύπτει πιθανά άλλα μειονεκτήματα. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ηγέτης στην άμυνα και στον Ολυμπιακό ειδικά, που γνωρίζει την ομάδα, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα".

"Δίδυμο με Παπασταθόπουλο - Δεν φεύγει από Νάπολι - ΄Έτσι μπορεί να τον πάρει ο Ολυμπιακός"

Ιδανικό δίδυμο με τον Παπασταθόπουλο;

"Έχουν παίξει και στην Εθνική σε πολλά παιχνίδια, δεν είναι για να αναρωτιόμαστε αν είναι καλό δίδυμο. Είναι οι καλύτεροι Έλληνες στόπερ, έχουν κοινές εμπειρίες, αν βρεθούν στον Ολυμπιακό όλοι γνωρίζουν τι μπορούν να προσφέρουν".

Υπάρχει πνεύμα στην Ιταλία ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα;

"Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα σεζόν με τη Νάπολι. Ίσως όλο αυτό να έχει προκύψει ακριβώς επειδή βρίσκεται ήδη ο Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και ο Τοροσίδης στην ομάδα".

Τέλος, θέλω να μου πεις πόσο εύκολο είναι να φύγει από τη Νάπολι ο Μανωλάς;

"Για να πάρεις παίκτη από το ιταλικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να πληρώσεις καλά. Ακόμα και μεγάλα πορτοφόλια, όμως, επιλέγουν τη λογική του δανεικού, τυπικά, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο. Ώστε να μετακυλήσουν το κόστος σε επόμενη σεζόν. Από την άλλη είναι δύσκολο να μείνει ελεύθερος ο Μανωλάς, ειδικά από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μπροστά του. Θα δούμε τι ισχύει τελικά".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate