Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκαν 4 «ερυθρόλευκοι»

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκαν 4 «ερυθρόλευκοι»

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκαν 4 «ερυθρόλευκοι»
Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα επερχόμενα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Διαβάστε παρακάτω...

Έγιναν γνωστά τα ονόματα των προεπιλογών του Τζον Φαν Σιπ για τα επερχόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με Ισπανία και Γεωργία και στις κλήσεις συμπεριλήφθηκαν τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Γιώργο Μασούρα και Θανάση Ανδρούτσο. Όσον αφορά παίκτες που έχουν περάσει από τους ερυθρόλευκους, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης και Στέφανος Καπίνο είναι επίσης στις επιλογές του Ολλανδού προπονητή. Αναλυτικά η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate