Μανωλάς κοιτάζει προς Λιμάνι.. Ολυμπιακού!

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Μανωλάς κοιτάζει προς Λιμάνι.. Ολυμπιακού!

Μανωλάς κοιτάζει προς Λιμάνι.. Ολυμπιακού!
Ο Κώστας Μανωλάς έχει στα σχέδιά του τον επαναπατρισμό, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού ξανά, έχοντας συζητήσει με ανθρώπους της ομάδας! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κώστας Μανωλάς αναμφισβήτητα είναι ένας παίκτης, ο οποίος εκτόξευσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μετά τους «ερυθρόλευκους», ο ίδιος έκανε αρκετά στο εξωτερικό, είχε πολλές επιτυχίες με τον ίδιο να καταλήγει στη Νάπολι, με ένα μεγάλο ποσό να δαπανάται για τη μεταγραφή του.

Ο Έλληνας αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Thrylos24.gr, έχει κάνει τις επαφές του με ανθρώπους του Ολυμπιακού, για τον επαναπατρισμό του στην χώρα, φορώντας ξανά τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο ίδιος είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά από έναν τραυματισμό, έχοντας άδεια από τους Ιταλούς, ήρθε στην Ελλάδα και έκανε αποθεραπεία στο Ρέντη.

Ο συνδετικός κρίκος που ακούει στο όνομα «Σωκράτης Παπασταθόπουλος»

Ο Κώστας Μανωλάς θέλει πολύ να αγωνιστεί δίπλα στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στην Εθνική, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Ολυμπιακός, τον Γενάρη απέκτησε τον Σωκράτη, με την ιδέα να αγωνιστούν δίπλα δίπλα με τα «ερυθρόλευκα» να του αρέσει αρκετά!

Στα αρνητικά φυσικά είναι το «βαρύ» συμβόλαιο με τη Νάπολι, για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεσμεύεται με τους Ιταλούς, και τους Ναπολιτάνους να τον κοστολογούν με πολλά εκατομμύρια.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate