Εκτός αποστολής της Γουινέας για πειθαρχικό παράπτωμα ο Μαντί Καμαρά!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Εκτός αποστολής της Γουινέας για πειθαρχικό παράπτωμα ο Μαντί Καμαρά!

Εκτός αποστολής της Γουινέας για πειθαρχικό παράπτωμα ο Μαντί Καμαρά!
Ο Μαντί Καμαρά κάλεσε δύο δημοσιογράφους στο δωμάτιό του, αυτό ενόχλησε τον προπονητή της εθνικής Γουινέας και τον άφησε εκτός αποστολής. Διαβάστε παρακάτω... Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Ναμίμπια έμεινε ο Μαντί Καμαρά. Ο χαφ του Ολυμπιακού και της Γουινέας είδε το παιχνίδι της χώρας του από την κερκίδα, με τα Μέσα της χώρας του να αναφέρουν πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο τεχνικός της Γουινέας, Ντιντιέ Σιξ, τον άφησε εκτός αποστολής όντας ενοχλημένος.

Αρχικά, δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός με το παράπτωμα του Μαντί Καμαρά αφού τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο 24χρονος χαφ είχε καλέσει μια γυναίκα στο δωμάτιό του. Ωστόσο, το «veracitecachee» έχει το όλο story και σβήνει την... φωτιά. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Καμαρά είχε καλέσει στο δωμάτιό του μια γυναίκα αλλά και έναν άντρα δημοσιογράφο, με τον άντρα να διατηρεί την ανωνυμία του αλλά να κάνει δήλωση στο εν λόγω σάιτ.

«Η Φατουματά Ντζιγό και εγώ πήγαμε στο ξενοδοχείο παρέα. Πήγαμε στο ξενοδοχείο για να δούμε τον Καμαρά και να μας δώσει εμφανίσεις. Ήταν και ο Κανέ επίσης, μας έδωσαν εμφανίσεις. Εγώ είχα του Κανέ εμφάνιση και πήρα μία για τον μικρό αδερφό μου. Ό,τι κάναμε, το κάναμε παρέα. Μετά φύγαμε για τα σπίτια μας και όταν έφτασα στο δικό μου πήρα την Ντζιγό να δω αν είχε φτάσει και αυτή. Όλοι αυτοί που λένε πράγματα, το κάνουν για να μας θίξουν. Η Ντζιγό δεν πήγε πουθενά μόνη της», ανέφερε ο δημοσιογράφος που ήταν παρών στο ξενοδοχείο αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Όπως και να έχει, ο Ντιντιέ Σιξ ήταν φανερά ενοχλημένος από το παράπτωμα του Μαντί Καμαρά, ανεξαρτήτως αφορμής που συνέβη αυτό, ενώ με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά παραβιάζει και το υγειονομικό πρωτόκολλο αφού ήρθε σε επαφή με ανθρώπους εκτός της αποστολής της Γουινέας.

Επιστρέφει σήμερα στον Ολυμπιακό ο Καμαρά - Δεν υπήρξε αποκλεισμός του από την εθνική

Ο Μαντί Καμαρά αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, με το περιβάλλον από τον Ολυμπιακό να τονίζει πως δεν υπήρξε αποκλεισμός του από την εθνική ομάδα της Γουινέας. την Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί και πάλι στον Ολυμπιακό, επιστρέφει -μέσω Γαλλίας- τις επόμενες ώρες ο Μαντί Καμαρά.

Ο διεθνής μέσος των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε (27/03) από την πατρίδα του, Γουινέα.


Για το θέμα, που προέκυψε εκεί, και όσα έγραψαν οι Αφρικανοί, από το περιβάλλον του Ολυμπιακού τονίζεται πως δεν υπήρξε κανένας αποκλεισμός του για πειθαρχικό παράπτωμα.

Απλά, αυτός, όπως και άλλοι διεθνείς, είχαν λάβει άδεια, προκειμένου να αγωνιστούν μόνο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Γουινέας στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αφού, ούτως ή άλλως, η εθνική του ομάδα είχε πάρει ήδη το «εισιτήριο» για τα τελικά.Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate