Τα δύο «όχι» του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν για τον Μάρκοβιτς

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Τα δύο «όχι» του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν για τον Μάρκοβιτς

Τα δύο «όχι» του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν για τον Μάρκοβιτς

Η Παρτιζάν χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αλλά δύο φορές τη βρήκε κλειστή εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς παραχωρήθηκε δανεικός στην Παρτιζάν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Σέρβος στόπερ ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία τον αγόρασαν οι Πειραιώτες διότι ήξερε πολύ καλά ότι εκεί θα έπαιζε. Και πράγματι αυτό συμβαίνει με τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό να είναι βασικότατος με τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Στη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν δεν υπήρχε καμία οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από το σερβικό κλαμπ. Παρόλα αυτά οι Σέρβοι έκαναν μία απόπειρα να ανοίξουν κουβέντα με τους "ερυθρόλευκους" για να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Τότε βρήκε απρόθυμο τον Ολυμπιακό να μπει στη διαδικασία κουβέντας με την Παρτίζαν για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Πριν λίγες ημέρες οι Σέρβοι χτύπησαν ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού για τον 20χρονο στόπερ και ρώτησαν με πόσα χρήματα θα μπορούσαν οι δύο σύλλογοι να δώσουν τα χέρια. Εκεί εισέπραξαν ένα ακόμα "όχι" από τους Πειραιώτες που ξεκαθάρισαν ότι δεν πουλάνε τον Μάρκοβιτς και δεν έχουν καμία διάθεση να συζητήσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού έγινε γνωστό στην Παρτιζάν ότι ο παίκτης θα γυρίσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει κανονικά στην προετοιμασία, διότι το πιθανότερο είναι ότι θα έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate