Αυτοκριτική Αρτέτα - Αρνητικό κλίμα στην Άρσεναλ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αυτοκριτική Αρτέτα - Αρνητικό κλίμα στην Άρσεναλ

Αυτοκριτική Αρτέτα - Αρνητικό κλίμα στην Άρσεναλ

Ο Μικέλ Αρτέτα έκανε την αυτοκριτική του για την πορεία της Άρσεναλ, τονίζοντας ότι η εικόνα της είναι ακόμα μακριά από αυτή που έχει στο μυαλό του.

Διαβάστε παρακάτω... H Άρσεναλ βρίσκεται στη 10η θέση της Premier League και ήδη ο αγγλικός Τύπος έχει αρχίσει να εξαπολύει ορισμένα βέλη προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Ο Μικέλ Αρτέτα κλήθηκε να σχολιάσει την κακή πορεία των «κανονιέρηδων». Αυτό που έχει σημασία και μάλιστα τρία 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός των Λονδρέζων θεωρεί πώς η εικόνα της ομάδας του είναι πολύ μακριά σε σχέση με αυτή που έχει στο μυαλό του.

«Η 10η θέση δεν είναι αποδεκτή. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλω. Πολύ, πολύ μακριά! Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ίσως χρειαστούν και ποιοτικές προσθήκες. Πρέπει να παίρνουμε πιο γρήγορα τις αποφάσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο των παιχνιδιών και να είμαστε πολύ καλύτεροι αμυντικά όταν επιτίθεται ο αντίπαλος. Πρέπει να σταματήσουμε να προσφέρουμε δώρα και να έχουμε στην επίθεση πιο καθαρές ευκαιρίες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρτέτα και κατέληξε:

«Έχουμε λοιπόν πολλά να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί και κυρίως αποτελεσματικοί».

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Αρτέτα έχει πει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες του, ότι παρατηρεί μία βελτίωση, αλλά είναι με πολύ αργά βήματα. Σίγουρα είναι καθοριστικές για την Άρσεναλ οι διπλές αναμετήσεις με τον Ολυμπιακό. Αυτό πλέον το υποστηρίζουν άπαντες στην βρετανική πρωτεύουσα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate