Μπα: Πρώτος από όλους στη Superleague - Τρομερό στατιστικό

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Μπα: Πρώτος από όλους στη Superleague - Τρομερό στατιστικό

Μπα: Πρώτος από όλους στη Superleague - Τρομερό στατιστικό
Πρώτος από όλους στη Superleague - Τρομερό στατιστικό. Φοβερά πράγματα από τον Σενεγαλέζο στόπερ. 
Διαβάστε παρακάτω... Ο Σενεγαλέζος διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού Ουσεϊνού Μπα, είναι ο παίκτης που παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό νικών (87%) στην ελληνική Superleague, κερδίζοντας τα 20 από τα 23 παιχνίδια, που έπαιξε ως βασικός, από τις 15 Μαρτίου 2020 έως σήμερα.

Αυτό αναφέρει η τελευταία έκθεση του CIES Football Observatory, διεθνούς κέντρου αθλητικών σπουδών, που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης, που παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές με το υψηλότερο ποσοστό επιτυχιών στους αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους συμμετείχαν ως βασικοί, από τις 15 Μαρτίου 2020.

Το δείγμα καλύπτει 42 κορυφαίες κατηγορίες παγκοσμίως και περιλαμβάνει μόνο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τουλάχιστον 20 παιχνίδια στο τρέχον πρωτάθλημά τους.

Οι δέκα πρώτοι της ελληνικής Superleague:

Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας συνολικά καταγράφηκε για τον Μίλαν Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα (21 νίκες από 22 αγώνες), ενώ ο Σέρζε Γκνάμπρι της Μπάγερν οδηγεί την κατάταξη για τα big-5 πρωταθλήματα (21/23).

Στο αντίθετο άκρο της κατάταξης, βρίσκεται ο Μπαστιάν Οσζίπκα (Σάλκε 04) που δεν κέρδισε κανέναν από τους 23 αγώνες της Bundesliga, που έπαιξε ως βασικός.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες