Ασύλληπτα νούμερα για την αρμάδα του Μαρτίνς!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ασύλληπτα νούμερα για την αρμάδα του Μαρτίνς!

Ασύλληπτα νούμερα για την αρμάδα του Μαρτίνς!

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές υπερπολύτιμες ανάσες έχουν όσοι παίκτες του Ολυμπιακού μείνουν πίσω και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Άλλωστε, αν κοιτάξει κανείς τα νούμερα, τρομάζουν!

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός, με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη (1-0), για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, έφτασε τα 43 στην τρέχουσα σεζόν!! 43 και έχει μπροστά του άλλα 11+1!

Μάλιστα, περισσότερο τρομάζουν οι αριθμοί με το νέο έτος. Μέσα στο 2021, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, χωρίς να πάρει ανάσα και παίζοντας συνέχεια με μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είτε αυτό ήταν εξ αναβολής για το πρωτάθλημα, είτε ευρωπαϊκό ματς, είτε Κύπελλο, έχει καταγράψει 23 παιχνίδια!

23 παιχνίδια σε 78 μέρες μέσα στο 2021! Από το 3-0 επί της ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου 2021, ως το 1-0 επί του Άρη στις 21 Μαρτίου 2021! Αριθμοί ασύλληπτοι.

Και το ακόμη πιο τρομερό είναι ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει όρθιος και δυνατός από αυτό το απίστευτο σερί αγώνων, απαιτητικών αγώνων!

Δεν είναι μόνο ότι κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του σε εξωπραγματικά επίπεδα, όπως το +19 από τον Άρη, το +20 από τον ΠΑΟΚ, το +22 από την ΑΕΚ, το +24 από τον Παναθηναϊκό.

Είναι και ότι προχώρησε στην Ευρώπη. Απέκλεισε την Αϊντχόφεν στη φάση των «32» του Europa League με 4-2 νίκη στον Πειραιά και ήττα 2-1 στην Ολλανδία.

Αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στους «16» με ήττα 3-1 στο Καραϊσκάκη και σπουδαίο «διπλό» στο «Emirates». Μπορούσε να συνεχίσει, αλλά δεν τον ευνόησαν οι... συγκυρίες και οι λεπτομέρειες.

Βλέπετε, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός βγήκε δυνατός μέσα από μία απαιτητική σειρά αγώνων, αγώνων που έπαιξε στα όρια, στα κόκκινα.

Από αυτά τα 23 παιχνίδια, μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει τα 17! Μέτρησε και 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, αλλά είναι εδώ. Και είναι δυνατός.

Και είναι δυνατός γιατί είναι ο Ολυμπιακός!

23 ματς σε 78 μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη και να έχει τέτοιον απολογισμό (17-3-3) και να είναι ένα βήμα πριν το νταμπλ, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει.

Μιλάμε για ασύλληπτα νούμερα από την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate