Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1: Κριτική παικτών!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1: Κριτική παικτών!

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό ματς σε ένα γνώριμο γήπεδο. Ο Σωκράτης δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι θα γίνει ο ηγέτης της άμυνας την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που πωληθεί ο Σεμέδο.  ΜΠΑ: Ενώ έχει κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση, έρχεται η στιγμή της ανόητης αποβολής του και γκρεμίζει όλα όσα έχτισε μέχρι το 83’. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιες αντιδράσεις ο Σενεγαλέζος.  ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ο Ελληνογερμανός μπακ ήταν μία αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας, πολύπειρος και με σωστές τοποθετήσεις, έδειξε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ και στο πρώτο ματς.  ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ καλό ματς από τον Μολδαβό, αν και θα πρέπει να είναι λίγο πιο τολμηρός στις επιθετικές του πρωτοβουλίες. Δεν θύμιζε σε τίποτα τον πολύ κακό Όλεγκ που είδαμε στο πρώτο ματς.  ΕΜΒΙΛΑ: Το φοβερό του τάκλιν στο ξεκίνημα του γκολ του Ελ Αραμπί ήταν τάκλιν αμυντικού χαφ παγκόσμιας κλάσης. Κατά τ’ άλλα έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ήταν η καλύτερη μεταγραφή και με διαφορά που έκανε ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά.  ΚΑΜΑΡΑ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι, θα μπορούσε ορισμένες φορές να λειτουργήσει με περισσότερο καθαρό μυαλό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι απέδειξε και πάλι απέναντι σε μία πολύ καλή αγγλική ομάδα, ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στα χαφ της.  ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πάσα στο γκολ του Ελ Αραμπί, ενώ πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και σίγουρα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν σούπερ, αλλά έδωσε πολύτιμες βοήθειες ανασταλτικά.  ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Αρκετά δραστήριος ο Θεσσαλός χαφ, στον οποίο έπεφταν πάνω ακόμα και δύο και τρεις «κανονιέρηδες» για να τον αντιμετωπίσουν.  ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Στην Άρσεναλ θα βλέπουν εφιάλτες με τον Μαροκινό. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική του εμφάνιση που τον κατατάσσει στους κορυφαίους της αναμέτρησης.  ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε μετά την αποβολή του Μπα. Δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα.  ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ, βγήκε αρκετές φορές από τα πλάγια, αλλά οι επιλογές του ήταν κακές.  ΛΑΛΑ: Αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ και δεν πρόλαβε να δείξει αυτά που ήθελε.  ΜΠΡΟΥΜΑ: Θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές στις πάσες του ή στις τελικές του προσπάθειες.

Ο Ελ Αραμπί, ο Σωκράτης, ο Σα και όλοι όσοι αγωνίστηκαν πλην του Μπα που αποβλήθηκε ανόητα, ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στο Λονδίνο.

Διαβάστε παρακάτω... ΣΑ: Επιτέλους είδαμε τον κανονικό Σα! Έκανε μία εμφάνιση που μας έχει συνηθίσει, βγαλμένη από τις παλιές καλές ευρωπαϊκές του βραδιές.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ καλό ματς από τον 24χρονο άσο, ο οποίος στάθηκε πολύ καλά ανασταλτικά δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Σμιθ Ρόου, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε και επιθετικά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό ματς σε ένα γνώριμο γήπεδο. Ο Σωκράτης δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι θα γίνει ο ηγέτης της άμυνας την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που πωληθεί ο Σεμέδο.

ΜΠΑ: Ενώ έχει κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση, έρχεται η στιγμή της ανόητης αποβολής του και γκρεμίζει όλα όσα έχτισε μέχρι το 83’. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιες αντιδράσεις ο Σενεγαλέζος.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ο Ελληνογερμανός μπακ ήταν μία αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας, πολύπειρος και με σωστές τοποθετήσεις, έδειξε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ και στο πρώτο ματς.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ καλό ματς από τον Μολδαβό, αν και θα πρέπει να είναι λίγο πιο τολμηρός στις επιθετικές του πρωτοβουλίες. Δεν θύμιζε σε τίποτα τον πολύ κακό Όλεγκ που είδαμε στο πρώτο ματς.

ΕΜΒΙΛΑ: Το φοβερό του τάκλιν στο ξεκίνημα του γκολ του Ελ Αραμπί ήταν τάκλιν αμυντικού χαφ παγκόσμιας κλάσης. Κατά τ’ άλλα έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ήταν η καλύτερη μεταγραφή και με διαφορά που έκανε ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά.

ΚΑΜΑΡΑ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι, θα μπορούσε ορισμένες φορές να λειτουργήσει με περισσότερο καθαρό μυαλό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι απέδειξε και πάλι απέναντι σε μία πολύ καλή αγγλική ομάδα, ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στα χαφ της.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πάσα στο γκολ του Ελ Αραμπί, ενώ πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και σίγουρα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν σούπερ, αλλά έδωσε πολύτιμες βοήθειες ανασταλτικά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Αρκετά δραστήριος ο Θεσσαλός χαφ, στον οποίο έπεφταν πάνω ακόμα και δύο και τρεις «κανονιέρηδες» για να τον αντιμετωπίσουν.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Στην Άρσεναλ θα βλέπουν εφιάλτες με τον Μαροκινό. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική του εμφάνιση που τον κατατάσσει στους κορυφαίους της αναμέτρησης.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε μετά την αποβολή του Μπα. Δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ, βγήκε αρκετές φορές από τα πλάγια, αλλά οι επιλογές του ήταν κακές.

ΛΑΛΑ: Αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ και δεν πρόλαβε να δείξει αυτά που ήθελε.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές στις πάσες του ή στις τελικές του προσπάθειες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate