Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Αρτέτα

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Αρτέτα

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Αρτέτα

Ποιο είναι το σχήμα που έχει στο μυαλό του Μικέλ Αρτέτα για το παιχνίδι της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω... Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε ότι δεν έχει τελειώσει η πρόκριση και ότι όταν ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα σίγουρο. Ο Ισπανός προπονητής έδειξε ότι σέβεται την ομάδα του Πειραιά και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν ξεχνάει τι συνέβη πέρσι τέτοια εποχή όταν είχε νικήσει 1-0 στο Φάληρο και έχασε στη ρεβάνς 2-1 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τους Πειραιώτες. Ο Αρτέτα σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θέλοντας φυσικά να κάνει και μία διαχείριση της ομάδας λόγω των υποχρεώσεων της στην Premier League.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων ο Μικέλ Αρτέτα έχει στο μυαλό του μία διάταξη 4-2-3-1. Ο Λένο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Σέντρικ στο δεξί άκρο της άμυνας τον Τίρνι στο αριστερό. Γκάμπριελ και Νταβίντ Λουίζ αναμένεται να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ ο Τζάκα με τον Παρτέι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν μαζί με τον Σακά στη δεξιά πλευρά και τον Σμιθ Ρόου αριστερά. Ο Έντεγκαρντ αναμένεται να παίξει πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate