Άνω-κάτω η Άρσεναλ, έξαλλοι οι φίλαθλοι!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Άνω-κάτω η Άρσεναλ, έξαλλοι οι φίλαθλοι!

Άνω-κάτω η Άρσεναλ, έξαλλοι οι φίλαθλοι!

Έξαλλοι είναι οι οπαδοί της Άρσεναλ μετά το 1-1 με τη Μπένρλι και τονίζουν ότι η ομάδα τους έτσι δεν μπορεί να περάσει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω... Τη στιγμή που η Άρσεναλ έδειχνε να έχει βρει την ηρεμία της και ειδικά μετά τη νίκη επί της Λέστερ, ήρθε η ισοπαλία με τη Μπέρνλι να δημιουργήσει μεγάλη ταραχή. Αυτή η ισοπαλία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών των "κανονιέρηδων", οι οποίοι ασκούν κριτική στον Αρτέτα και τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Λονδρέζοι σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό και βλέπουν ότι η ομάδα τους έχει σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα στο twitter γίνεται χαμός μετά το 1-1 με τη Μπέρνλι. Οι φίλοι της Άρσεναλ "βράζουν" με την ισοπαλία και την απώλεια βαθμών σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Από τα βέλη τους δεν έχει ξεφύγει ο Μικέλ Αρτέτα για τον οποίο αναφέρουν ότι δεν έχει καμία τακτική στο παιχνίδι του. Ακόμη έχουν βάλει στο… στόχαστρο τον Τζάκα, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος στη φάση που η Μπέρνλι έκανε το 1-1.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ θυμίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που την έχει αποκλείσει και δεν σκοπεύει να της χαριστεί. Στο twitter μπαίνει και η φωτογραφία του Ελ Αραμπί, ο οποίος πέρσι είχε βάλει το νικητήριο γκολ στο Λονδίνο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate