Οι αντιδράσεις για Σολδάνο μετά την άρνηση του να εκτελέσει πέναλτι με τη Μπόκα Τζούνιορς

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Οι αντιδράσεις για Σολδάνο μετά την άρνηση του να εκτελέσει πέναλτι με τη Μπόκα Τζούνιορς

Οι αντιδράσεις για Σολδάνο μετά την άρνηση του να εκτελέσει πέναλτι με τη Μπόκα Τζούνιορς

Στο… στόχαστρο των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Φράνκο Σολδάνο μετά την άρνηση του να εκτελέσει πέναλτι.

Διαβάστε παρακάτω... Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε με σκορ 3-0 τη Ντεφενσόρς για το Κύπελλο Αργεντινής, αλλά ο Φράνκο Σολδάνο σε ακόμα ένα παιχνίδι κατάφερε να προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των οπαδών. Ο λόγος που αυτή τη φορά έχει βρεθεί στο επίκεντρο των φίλων της Μπόκα είναι η άρνηση του να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0.

Ο Σολδάνο ήταν από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές της Μπόκα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι. Ο ίδιος για το συγκεκριμένο περιστατικό είπε: «Ο υπεύθυνος για τα πέναλτι είναι ο Ζάρατε και ήταν αρκετά ευγενικός μαζί μου, αφού με ρώτησε αν θέλω να το εκτελέσω. Άφησα την εκτέλεση γι' αυτό που έχει την ευθύνη», είπε ο Σολδάνο και οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου, αφού οι οπαδοί θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχει δεχτεί την πρόσκληση του συμπαίκτη του.

Για την απόδοση του στο συγκεκριμένο ματς είπε: «Νιώθω πολύ καλά. Ήταν πολύς καιρός από τότε που ξεκίνησα βασικός και πρέπει να εκμεταλλευτών τις ευκαιρίες. Δουλεύω πάντα για να είμαι έτοιμος», ανέφερε ο Σολδάνο, αλλά οι εκτιμήσεις που γίνονται από τα Μέσα είναι ότι δύσκολα θα παίξει βασικός με την Ιντεπεντιέντε.

Επίσης στην Αργεντινή θεωρούν απίθανο να συνεχίσει στην Μπόκα και μετά τον Ιούνιο. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και δύσκολα θα μείνει στο Μπουένος Άιρες κι άλλη σεζόν. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Αργεντινή το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό στον οποίο και ανήκει.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate