Ολυμπιακός: Αγωνία για τον Καμαρά στη Γουινέα

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Αγωνία για τον Καμαρά στη Γουινέα

Ολυμπιακός: Αγωνία για τον Καμαρά στη Γουινέα
Ο Μαντί Καμαρά έφυγε ενοχλήσεις για τη Γουινέα και η συμμετοχή του με την εθνική είναι αμφίβολη.
Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μαντί Καμαρά μπορεί να αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά στην πρεμιέρα των playoff με τον Άρη, ωστόσο στάθηκε άτυχος γιατί δέχτηκε ένα χτύπημα το οποίο προκάλεσε οίδημα στην ποδοκνημική του. Προφανώς είναι ένα επιπόλαιος τραυματισμός ο οποίος δεν θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στα επόμενα κρίσιμα ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στη Γουινέα προκάλεσε αναταραχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καμαρά είναι ένας από τους τελευταίους παίκτες οι οποίοι ενσωματώθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γουινέας και υπάρχει έντονη ανησυχία, αν τελικά θα είναι έτοιμος ο μέσος του Ολυμπιακού για το μεγάλο αυτιανό (24/03) ματς με το Μάλι, που θα κρίνει πολλά στην κατάταξη του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το Μάλι προηγείται με δέκα πόντους και ακολουθεί η Γουινέα με οκτώ. O Καμαρά συγκαταλέγεται από τον τύπο της χώρας του στα αστέρια της ομάδας μαζί με τον Ναμπί Κειτά της Λίβερπουλ και τον Αμαντού Ντιαβαρά της Ρόμα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate