Αγνώριστος έγινε ο Σπανούλης! (pic)

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Αγνώριστος έγινε ο Σπανούλης! (pic)

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ακόμα και η Ολυμπία Χοψονίδου δεν τον αναγνώρισε.  Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποχωριστεί το μούσι και να κουρευτεί και το αποτέλεσμα ήταν μια εικόνα... αγνώριστη.  Ακόμα και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, με ανάρτησή της στα social media αναρωτήθηκε για την εμφάνισή του με χιουμοριστικό τρόπο.

Ο Βασίλης Σπανούλης ξύρισε το μούσι του και κουρεύτηκε αλλάζοντας ριζικά το λουκ του και ο σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου ανάρτησε τη φωτογραφία του στο Instagram

Διαβάστε παρακάτω...

Αγνώριστος έγινε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ξύρισε την πλούσια γενειάδα που είχε.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Ζενίτ, κατά την οποία οδήγησε στη νίκη τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», άλλαξε το λουκ του!

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ακόμα και η Ολυμπία Χοψονίδου δεν τον αναγνώρισε.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποχωριστεί το μούσι και να κουρευτεί και το αποτέλεσμα ήταν μια εικόνα... αγνώριστη.

Ακόμα και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, με ανάρτησή της στα social media αναρωτήθηκε για την εμφάνισή του με χιουμοριστικό τρόπο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες