Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών!

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών!

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν δίχως πολλά λόγια με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο 1-1 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Ο Ισλανδός γκολκίπερ δείχνει ότι είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να σταθεί μια χαρά στον Ολυμπιακό ως δεύτερος. Μπορεί να μην είχε την μεγάλη φάση στο Χαριλάου, αλλά δείχνει ότι πατάει γερά στα πόδια του.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Αν εξαιρεθεί η φάση του γκολ του Άρη στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, σε γενικές γραμμές πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά και έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει πριν από το γκολ του Μπουχαλάκη.

ΜΠΑ: Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και τις περισσότερες μπαλιές στον αέρα τις… καθάρισε για πλάκα. Θα πρέπει να βελτιωθεί με την μπάλα στα πόδια, κάτι που φάνηκε και σήμερα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με αντίπαλο τον Μάνο και το θετικό είναι ότι δείχνει πώς αφήνει πίσω τον τραυματισμό στον ώμο ενόψει Άρσεναλ.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε κάποιες καλές ενέργειες από τα αριστερά στο επιθετικό κομμάτι, αλλά ανασταλτικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα που δεν κόστισαν στον Ολυμπιακό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ό,τι και να πεις για την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του Κρητικού χαφ είναι λίγο. Το γκολ που πέτυχε παίρνει Όσκαρ εξυπνάδας και πονηράδας.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Λίγα πράγματα από τον Πορτογάλο χαφ. Είχε κάποιες καλές ενέργειες, αλλά ο Μαρτίνς σίγουρα θα περίμενε περισσότερα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε μία φοβερή πάσα στον Κάιπερς για να ανοίξει το σκορ, αλλά όσο περνούσε η ώρα φαινόταν σαν να χανόταν στο παιχνίδι. Πολύ πιο δραστήριος πάντως από τον Ραντζέλοβιτς.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Το ντεφορμάρισμα του Σέρβου συνεχίζεται. Για ακόμη μία φορά ο Ραντζέλοβιτς εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, έτρεξε πολύ, έδωσε λύσεις και ανασταλτικά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έβγαλε την απαιτούμενη διάθεση για να «ζητήσει» με τη σημερινή του εμφάνιση κι άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή του.

ΧΑΣΑΝ: Σε ρηχά νερά ο Αιγύπτιος φορ, ο οποίος δεν τροφοδοτήθηκε κιόλας από τους συμπαίκτες του.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες με την είσοδό του, αναστάτωσε την άμυνα του Άρη, αλλά όχι στον βαθμό που το έκανε σε άλλα παιχνίδια.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο γκολ της ισοφάρισης. Όπως ο Χασάν, έτσι και ο Μαροκινός δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

ΕΜΒΙΛΑ: Έπαιξε σε ρόλο στόπερ με την είσοδο του Καμαρά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Μπήκε για να τονώσει την επιθετική γραμμή και έως έναν βαθμό το κατάφερε.

KΑΜΑΡΑ: Λίγο έλειψε με κάποιες προσπάθειές του να απειλήσει την εστία του Κουέστα, δίχως όμως να είναι αποτελεσματικός.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate