Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν ανήκει προς το παρόν στην λίστα των παικτών που θα ανακοινωθούν για την υπογραφή νέων συμβολαίων. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει κουβέντα ανάμεσα σε παίκτη και Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε... τσουνάμι ανακοινώσεων νέων συμβολαίων. Μία ενδεκάδα παικτών έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2022, το 2023 και το 2024.

Σε αυτή την κατηγορία προς το παρόν δεν ανήκει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν σημαίνει φυσικά κάτι αυτό.

Απλώς είναι ένα θέμα που θα κληθεί να λύσει ο Ολυμπιακός το προσεχές διάστημα. Πέρσι τέτοια εποχή ο Γάλλος άσος είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους Πειραιώτες για την επέκταση της συνεργασίας του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο ίδιος ο Βαλμπουενά από την πλευρά του είχε πει δημοσίως ότι θα ήθελε να συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά στον Ολυμπιακό. Φυσικά και από τον σύλλογο δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το καλοκαίρι του 2022.

Απλώς, ακόμα δεν έχουν μπει σε συζητήσεις οι δύο πλευρές για να μπορέσουμε να πούμε κάτι περισσότερο ως προς τα οικονομικά δεδομένα που θα πέσουν στο τραπέζι. Θετικό κλίμα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ίσως χρειαστεί να περάσουν και τα ματς με την PSV ή στη διακοπή του Μαρτίου για να γίνουν κάποιες ουσιώδεις κουβέντες ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή και σύλλογο.

Για την ώρα αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι ο Βαλμπουενά επιθυμεί να συνεχίσει και του χρόνου στο λιμάνι και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει άριστη σχέση με τον Γάλλο.

Όποτε οι δύο πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, τότε ο Βαλμπουενά θα συμφωνήσει στο «άψε-σβήσε», όπως είχε συμβεί και πέρσι.

Προς το παρόν για τον Ολυμπιακό προέχουν το ντέρμπι της Λεωφόρου και τα ματς με την Αϊντχόφεν.

Το ότι η ΠΑΕ προχωράει στις ανακοινώσεις ανανεώσεων συμβολαίων είναι κάτι το οποίο αποτελεί τυπική διαδικασία. Όλοι όσοι έχουν ανακοινωθεί και θα ανακοινωθούν, έχουν συμφωνήσει εδώ και μήνες με τους Πειραιώτες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate