Πονοκέφαλος για Ολυμπιακό: Τραυματίστηκαν Βρουσάι και Παπασταθόπουλος

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Πονοκέφαλος για Ολυμπιακό: Τραυματίστηκαν Βρουσάι και Παπασταθόπουλος

Πονοκέφαλος για Ολυμπιακό: Τραυματίστηκαν Βρουσάι και Παπασταθόπουλος
Άτυχος στάθηκε ο Μάριο Βρουσάι στο ματς με τον Άρη. Ο άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει με φορείο στο 25’ της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη». 
 
Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Άρη, αφού ο Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο χέρι και στο σαγόνι σε σύγκρουση με τον Σεμέδο και αποχώρησε. 
Διαβάστε παρακάτω... Πρόβλημα με τον Μάριο Βρουσάι προέκυψε στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη και έπειτα από μια μονομαχία με τον Σάκιτς, ο νεαρός άσος έπεσε τραυματίας στο έδαφος.

Χρειάστηκε λοιπόν ν’ αποχωρήσει με φορείο και ν’ αντικατασταθεί από τον Βαλμπουενά, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» ν’ αναφέρουν ότι πρόκειται για συνδεσμικό πρόβλημα, η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί
 
Ιδιαίτερα άτυχος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο του ματς κόντρα στον Άρη.

Μετά την αναγκαστική αλλαγή του Βρουσάι, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που χτύπησε στο χέρι και στο πηγούνι.

Ο τραυματισμός του Έλληνα αμυντικού προκλήθηκε στο 44' την ώρα που έδιωχνε την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα, με κεφαλιά σχεδόν πάνω στη γραμμή. Αρχικά τον βρήκε στο σαγόνι το πόδι του συμπαίκτη του, Ρούμπεν Σεμέδο και στη συνέχεια έπεσε άτσαλα με το δεξί χέρι μέσα στο τέρμα του Ολυμπιακού. 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate