Συμβούλιο της Επικράτειας : Νόμιμη η ΕΕΑ, σφαλιάρα για ΠΑΟΚ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Συμβούλιο της Επικράτειας : Νόμιμη η ΕΕΑ, σφαλιάρα για ΠΑΟΚ

Συμβούλιο της Επικράτειας : Νόμιμη η ΕΕΑ, σφαλιάρα για ΠΑΟΚ
Απόφαση "κόλαφος" για τον ΠΑΟΚ και το σύστημα του από το Συμβούλιο της Επικράτειας που έκρινε ότι η ΕΕΑ  είναι καθόλα νόμιμη. Διαβάστε παρακάτω...

Απόφαση «κόλαφος» για τον ΠΑΟΚ και το σύστημα του από το Συμβούλιο της Επικράτειας που έκρινε ότι η ΕΕΑ  είναι καθόλα νόμιμη. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας απέρριψε  την αίτηση του ΠΑΟΚ, ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που καταδίκαζε τον Δικέφαλο του Βορρά και την Ξάνθη για την πολυδιοκτησία.

Τελικά μετά την σημερινή απόφαση τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν και πάλι στην κανονικότητα τους αφού πριν λίγο καιρό η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Αν και στον ΠΑΟΚ πανηγύριζαν και μιλούσαν για δικαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τώρα που κρίθηκε νόμιμη η ΕΕΑ είναι αυτονόητο ότι οι αποφάσεις της έχουν ιδικό βάρος. Παράλληλα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που έβγαλε απόφαση ξεχνώντας στις 100 σελίδες του σκεπτικού της την σύνδεση Καλπαζίδη , Ιβάν,Vialand, ίδια γραφεία ίδια πρόσωπα σε μετόχους  διευθύνοντα σύμβουλο και άλλα πολλά , πλέον ελέγχεται η σύνθεση της  από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Ο έλεγχος αφορά όπως σας είχαμε γράψει για τους ψήφους με τα «χαρτάκια με ονόματα» που κυκλοφόρησαν στην  Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον Οκτώβριο.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις αφού το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ισχυροποίησε την  θέση της  Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και η Ελληνική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένη και να την αποδεχτεί αλλά και να σεβαστή τις αποφάσεις της.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate